Ga naar inhoud

Pc op afstand laten crashen


anoniem

Aanbevolen berichten

Met een firewall als zonealarm free en de schuifjes in de hoogste positie, hoogste beveiliging zitten in principe alle poorten dicht. Testen: https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 proceed en kies dan voor de optie om de common poorten te testen. Groen ? OK PS:de politie is je beste vriend? Als het zo erg is, moet je dat doen.
Link naar reactie
Er moet iemand zijn die dat weet, en het liefst deze eeuw nog met de info komt. Immers; ik ben degene die ermee aan de slag moet dus de moeite komt van myn kant. Ik weet waar hy woont, en als ik niet snel dit weet te voorkomen, zal ik mn eerste geweldsdelict op naam krijgen. Mijn levenswerk zit hierin en daar moord ik voor.
Link naar reactie
Inderdaad niet in paniek raken en [url=http://www.go-pcsolutions.be/hulp_op_afstand_uit.html]hier klikken[/url]. daar staat uitgelegd hoe je Hulp op afstand moet uitzetten. (met plaatjes). en zoals andre@home al zei: firewall [url=http://www.microsoft.com/netherlands/artikelen/Techniek/firewall_configureren.aspx]instellingen[/url] strenger zetten.
Link naar reactie
[quote:e59739016a="mirmir"]Hulp op afstand functie bedoelt U? Hoe heet dat ook al weer,.? heb ik al uit staan als het goed is ! Kan ik niet het internet aanhouden, ik heb werk te doen :([/quote:e59739016a] je bent aardig opgefokt . neem eerst maar eens COMODO als firewall stukken beter dan zone alarm en in het Nederlands
Link naar reactie
[quote:395a4cc0a9="PepijnG"]Inderdaad niet in paniek raken en [url=http://www.go-pcsolutions.be/hulp_op_afstand_uit.html]hier klikken[/url]. daar staat uitgelegd hoe je Hulp op afstand moet uitzetten. (met plaatjes). en zoals andre@home al zei: firewall [url=http://www.microsoft.com/netherlands/artikelen/Techniek/firewall_configureren.aspx]instellingen[/url] strenger zetten.[/quote:395a4cc0a9] Mijn besturingssysteem is volledig in het engels, bedoel je dus Remote Assistance? ( Hulp op Afstand? ) Vriendelijke groeten, Mir
Link naar reactie
[quote:838b45cbfd="mirmir"][quote:838b45cbfd="andre@home"]Met een firewall als zonealarm free en de schuifjes in de hoogste positie, hoogste beveiliging zitten in principe alle poorten dicht. Testen: https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 proceed en kies dan voor de optie om de common poorten te testen. Groen ? OK PS:de politie is je beste vriend? Als het zo erg is, moet je dat doen.[/quote:838b45cbfd] Hi Andre, bedankt voor je tip; heb de test uit laten voeren en het resultaat was het volgende : Een hele lijst met poorten en ernaast bijbehorende informatie over de status. Er stond overal ,bij elke poort hetzelfde. namelijk: 0 <nil> Stealth There is NO EVIDENCE WHATSOEVER that a port (or even any computer) exists at this IP address! Wat houdt dat in? Er word geen poort gedecteert? En Alle Blokjes met STEALTH zijn groen. Dat was ok zei je>? Anders maak ik wel een print screen?[/quote:838b45cbfd] Oh trouwens, er staat wel een melding dat myn pc op een ping heeft gereageert (?) en dat dat niet goed is. Dus probeerde die te blokkeren via de firewall maar ik word er duizelig van. Hoe begin ik daar aan?
Link naar reactie
Ik weet niet hoe groot dat 'levenswerk' is, maar heb je er al aan gedacht om het gewoon op een externe schijf te zetten? Dat kan hij moeilijk van afstand slopen! :wink: En misschien wil diegene wel een virus op je computer proberen te zetten. Dan is het misschien een goed idee om een goed antivirusprogramma te nemen. Microsoft Security Essentials (http://www.microsoft.com/security_essentials/default.aspx?mkt=nl-nl) is gratis en simpel. [color=green:ea1d4d73a0][size=18:ea1d4d73a0]Succes!!!![/size:ea1d4d73a0][/color:ea1d4d73a0]
Link naar reactie
Ik denk eerlijk gezegd dat het zoals gebruikelijk weer eens een hoop geschreeuw en weinig wol is, oftewel een loos dreigement. Een pc op afstand laten crashen is niet zo eenvoudig, en ik geloof niet dat de eerste de beste idioot die zulke dreigementen naar je uit daar toe in staat is, maar goed, ik ken de situatie verder niet. Je moet tegen die gast zeggen dat je ip-nummer 127.0.0.1 is, dan lieg je niet, en dan kan je zometeen heel hard lachen... Ik wens u veel succes.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...