Ga naar inhoud

filevolgorde handhaven bij copieren


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik wil mijn muziekfiles (mp3) die ik in Itunes heb staan in mijn afspeellijsten en ook op mij Ipod in dezelfde volgorde staan, copieren naar een sd kaartje of USB stick in dezelfde volgorde Ik zet nl altijd de meest recente nummers vooraan in mijn afspeellijst en wil dat zo houden ook op het sd kaartje/USB stick Ik kan via bijv Touchcopy 09 vanuit mijn Ipod copieren naar een computer, dus dat is geen probleem IK krijg echter nooit de afspeelvolgorde terug die ik op mijn Ipod of Itunes had staan Altijd gaat het op volgorde van bestandsnaam, tenminste als ik veel bestanden copieer Het gekke is dat als ik bijv 10 files copieer dat dan wel de volgorde van mijn ipod aangehouden wordt Wie weet hoe dit kan, of en hoe het opgelost kan worden
Link naar reactie
de ipod is toch via de usb aangesloten op de pc? dan kun je misschien via windows verkenner door de inhoud van de ipod bladeren. als dat kan, kun je simpelweg de playlist handmatig naar de pc kopiëren. eventueel zet je de muziek nog wel via itunes over. en als alles op de pc staat, geeft de playlist de afspeelvolgorde aan, dus maakt het niet uit in welke volgorde de muziek op je pc staat.
Link naar reactie
ja de ipod is via usb met de computer verbonden nee, ik kan de muziek bestanden niet via de verkenner benaderen Tenminste ik zie het niet Volgens mij is dat ook door Apple bewust gedaan als beveiliging zodat niet iedereen alle muziek van een willekeurige ipod naar een willkeurige computer kan copieren Kortom mijn probleem is nog niet opgelost Wie kan mij helpen?
Link naar reactie
[quote:ab945a5470="adelaar11"]ja de ipod is via usb met de computer verbonden nee, ik kan de muziek bestanden niet via de verkenner benaderen Tenminste ik zie het niet Volgens mij is dat ook door Apple bewust gedaan als beveiliging zodat niet iedereen alle muziek van een willekeurige ipod naar een willkeurige computer kan copieren Kortom mijn probleem is nog niet opgelost Wie kan mij helpen?[/quote:ab945a5470]Daar is speciale software voor nodig.... [img:ab945a5470]http://www.redchairsoftware.com/res/ss/apAlbum.gif[/img:ab945a5470] via http://www.redchairsoftware.com/anapod/featpw.php nog meer via: http://www.cumps.be/en/Blog/Read/manage-ipod-through-windows-explorer [img:ab945a5470]http://users.pandora.be/tr/blog/pics/ipod-content.gif[/img:ab945a5470] Gezocht... hoe is het mogelijk via... http://www.google.nl/#hl=nl&source=hp&q=explore+ipod+windows&aq=2&aqi=g3&aql=&oq=explore+ipod&gs_rfai=&fp=4211189c68017358
Link naar reactie
Volgens mij heb ik anapod ergens liggen. Alleen de essentie van mijn vraag is, kan ik de speelvolgorde van mijn playlist copieren. Het staat mij bij dat ik vorig jaar een keer naar Anapod gekeken heb en toen gekozen heb voor Touchcopy en dat beide niet die volgorde kunnen vasthouden Verder vraag ik mij af dat als ik ca 10 files copieer vanuit mijn playlist wel de volgorde vastgehouden wordt (geen toeval) en als ik bijv 100 files copieer de volgorde van de filenaam aangehouden wordt Kan dat iets te maken hebben met het intern geheugen van de computer of zo?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...