Ga naar inhoud

waar zit die windows live messenger?


Aanbevolen berichten

sorry, vergat te melden dat ik XP-pro heb, en voor zover ik weet heb ik Windows Live messenger niet geïnstalleerd. Wat betreft die FileHippo: ik vind dat het wel meevalt met die crapware. Via startknop > alle programma's zie ik bij mij alleen windows moviemaker (nou ja, mag er ook uit) en Mediaplayer (in feite gebruik ik meestal VLC). Zie nu in C Program Files een messenger, wellicht is dat iets. Ook zie ik in msconfig > opstarten een niet aangevinkt msmessngr of zoiets.
Link naar reactie
Iets te lezen. http://nl.wikipedia.org/wiki/Windows_Live_Messenger Onderwerp: MS messenger komt steeds terug http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=208021 Conclusie. Net zoals je niet zat te wachten op MSN Messenger, denk ik dat je WLM ook niet zal gebruiken. Negeer die update dus. FileHippo.com Update Checker gebruik ik zelf ook, maar dan wanneer ik het zelf wil. http://www.filehippo.com/updatechecker/ Mijn advies is om het niet tijdens het opstarten te draaien. Of via de map "Opstarten" of [url=http://www.schoonepc.nl/optim/msconfig.html]MSCONFIG[/url] in te regelen, of tijdens het opstarten van Update Checker op “Settings” klikken. [img:68281bec52]http://i32.tinypic.com/xl9vs5.png[/img:68281bec52]
Link naar reactie
merk dat mijn geheugen steeds korter wordt...Vandaar dat "oude rot". Ik heb die FileHippo bij opstarten nu uitgeschakeld. Bij geinstalleerde Windowszaken via instellingen>config>software was er niets meer aangevinkt van messenger. Daar komt bij dat er recent nogal wat windows-xp installaties op deze pc hebben plaats gevonden. In elk geval al weer heel veel dank.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...