Ga naar inhoud

Invoegtoepassing Eset NOD en Outlook 2007


Aanbevolen berichten

Beste mensen, Ik heb een probleem met windows 7 ultimate x86 en Outlook Office 2007. Als ik Outlook open, krijg ik deze foutmelding: De invoegtoepassing Eset outlook plugin (C:PROGRA~1\ESET\ESETNO~1\x86\EPLGOU~1.DLL) kan niet worden geladen en is uitgeschakeld door outlook. Neem contact op met de fabrikant van de invoegtoepassing voor een update.Als er geen update beschikbaar is, moet u de invoegtoepassing verwijderen. Na het op 'ok' klikken werkt outlook gewoon naar behoren. Dit probleem kwam doordat ik Eset Nod32 v4 verwijderd heb (via configuratiescherm), op een laptop én een pc. Ik heb geprobeerd met Ccleaner het register op te schonen, maar dit hielp niet. Ook heb ik het bestand 'extend.dat' verwijderd, wat het probleem volgens Eset's website op zou lossen. Maar ook dit is niet het geval, want dat bestand komt steeds terug. In de map Program Files en in Appdata stond nog een map 'Eset'. Deze heb ik handmatig verwijderd. Bij invoegtoepassingen zie ik er geen van ESET staan. Deze is tijdens de uninstall dus waarschijnlijk goed verwijderd. Wat kan ik nog proberen om dit probleem op te lossen?
Link naar reactie
[quote:4f52011483="pvanharen"]Dit probleem kwam doordat ik Eset Nod32 v4 verwijderd heb (via configuratiescherm), op een laptop én een pc.[/quote:4f52011483]De FAQ van Eset adviseert juist om niet via het Softwarescherm te deïnstalleren [quote:4f52011483="Eset FAQ"][url=http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2116&actp=LIST_POPULAR]Warning: Do not attempt to uninstall your ESET security product using the Windows Add or Remove Programs utility from the Control Panel.[/url][/quote:4f52011483] Link naar die EXTEND.DAT tip http://www.eset.eu/knowledge-base/error-when-starting-microsoft-outlook Eset weer installeren en opnieuw deïnstalleren. Zorg hierbij dat de virusscanner niet (op de achtergrond) actief is. Veilige Modus....
Link naar reactie
  • 11 maanden later...
Hoi Rosturp ik had pcies hetzelfde en aanwijzing op de website van eset klopte idd niet, want dat bestand wordt gewoon opnieuw gemaakt als je het weghaalt. Maar eset verwijderen in veilige modus heeft het probleem idd verholpen thx dude. Ik heb speciaal een account aangemaakt om dank je te zeggen! Cheers
Link naar reactie
[quote:87391964bb="Svenhlem"]Ik heb speciaal een account aangemaakt om dank je te zeggen![/quote:87391964bb]Phoe.... je laat mij blozen :oops: Maar zeker fijn te vernemen dat het forum je heeft geholpen. Hopelijk vind je het dan niet erg dat ik je dank deel met alle behulpzame forumleden :) Het is teamwork, daarom hopelijk ook niet jouw enige posting.... Tot ziens met een vraag of bijdrage in een probleem van een ander.
Link naar reactie
  • 10 maanden later...
Bij mij lukte de eerder gegeven tips helaas niet, maar op onderstaande manier heb ik het opgelost. Ik had Eset Smart Security i.c.m. Outlook 2007 op een Windows 7 pc. Eset Smart Security eerst correct verwijderen, niet via Programma Verwijderen maar door naar Alle Programma’s te gaan, dan Eset aan te klikken en onderaan (binnen Eset zelf dus) op “verwijderen” te klikken. PC vervolgens opnieuw opstarten. Krijg je vervolgens bij het opstarten van Outlook alsnog de bekende en vervelende melding? [i:cad4f20738]De Add-in 'ESET Outlook-plugin' (C:\PROGRA ~ 1\ESET\ESETNO ~ 1\EPLGOU ~ 1.DLL) kan niet worden geladen en is uitgeschakeld door Outlook. Als er geen update beschikbaar is, verwijdert u de add-in.[/i:cad4f20738] [b:cad4f20738]Ga dan als volgt te werk:[/b:cad4f20738] [b:cad4f20738]Open Outlook, Extra, Vertrouwenscentrum, Invoegtoepassingen. Dan onderaan op driehoekje klikken en kiezen voor Exchange-Clientextensies gevolgd door Start. Vervolgens Eset Outlook Plugin uitvinken en op OK klikken.[/b:cad4f20738] Succes!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...