Ga naar inhoud

Opstarten/Inloggen Windows 7


Aanbevolen berichten

Als je Windows opstart is het volgens mij gebruikelijk dat je (bij èèn account) rechtstreeks opstart. Sinds kort komt echter het scherm waar je bepaald account kun kiezen in beeld terwijl er nog steeds maar èèn account bestaat. Er bestaat dus geen Asp.Net account zoals ik in het verleden weleens heb meegemaakt. iemand enig idee hoe dit komt?
Link naar reactie
[quote:2f8b8eb064="gerardb"]Ik kom wel iets over XP tegen.[/quote:2f8b8eb064][url=http://www.windows-seven.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=180]control userpasswords2[/url] soms? http://www.google.nl/#hl=nl&source=hp&q=windows+7+control+userpasswords2+&btnG=Google+zoeken&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=windows+7+control+userpasswords2+&gs_rfai=&fp=38a7f2bf29194f1a
Link naar reactie
Dit bedoelde ik inderdaad Rosturp. Het gaat hier echter over iets anders als wat ik bedoel. Ik heb op mijn eigen pc gekeken en daar staat de bewuste functie ook gewoon aangevinkt en ik heb het probleem niet. (Het 'probleem betreft de pc van een vriend) Hij hoeft echter geen wachtwoord in te vullen maar de pc start op in het bekende gedeelde scherm, hij hoeft dan alleen zijn eigen account aan te klikken om door te starten.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...