Ga naar inhoud

popups langer laten staan?


Aanbevolen berichten

Weet iemand hoe dat nou werkt met die popup-schermpjes? En hoe ik de eigenschappen kan veranderen? In de Verkenner onder XP heb ik in het linker scherm alleen maar zo'n schermpje als de tekst niet in het vak past. Na een paar sec. is het dan weer weg. In het rechter scherm blijft het 30 sec. staan als ik op een bestand ga staan. Maakt niet uit of het een wav of mp3 is. Maar in de 'Verkenner' van m'n mp3-speler (iriver plus 3) verdwijnt het altijd na 3 sec. Ook al staat er een lap tekst van 8 regels. En zo gauw kan ik dat niet lezen. Kan ik dat ergens naar m'n behoefte regelen? Vast bedankt! Jasper
Link naar reactie
[quote:1c1ecc69f6="JasperW"]Weet iemand hoe dat nou werkt met die popup-schermpjes? En hoe ik de eigenschappen kan veranderen? [/quote:1c1ecc69f6] Hoe je dit zou kunnen wijzigen, is me niet bekend. Echter eventuele waarschuwingen en foutmeldingen van Windows en applicaties, zou je kunnen opzoeken in Windows Logboeken. Een artikel hierover staat onder andere op de site van computer!totaal http://computertotaal.nl/article/2889/aan-de-slag-met-windows-logboeken.html
Link naar reactie
Nou, nog een keer dan. :( Ik weet niet of de tijd dat een popup-schempje open blijft staan, iets te maken heeft met het programma waarin dat gebeurt. Maar er schijnen toch bepaalde wetmatigheden voor te zijn. In allerlei programma's. (Dat van die mp3 speler was maar een voorbeeld) Feit is wel dat ik nogal eens tijd tekort kom om te lezen wat er vermeld wordt. Laat staan het over te schrijven. Eigenlijk had ik het vermoeden dat er ergens in het register een of meer bepaalde waarden zouden staan die te veranderen zouden zijn. :o :roll:
Link naar reactie
Iets te lezen: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=184319 Daarna even Googlen op: Showinfotip en: adjust tooltip delay Als het puur om de informatie gaat die in de MP3 is opgenomen denk ik aan een ID3-tag reader of editor http://computertotaal.nl/article/7334/mp3-tags.html http://computertotaal.nl/article/679/intelligente-mp3-tagger.html My penny. Bij registerhandelingen.... maak een back-up en/of herstelpunt. Alternatief: http://www.leren.nl/cursus/leren_en_studeren/snellezen/ :wink: :lol:
Link naar reactie
[quote:11311d7b6f="JasperW"]Interessant allemaal, Jolo, maar ik zie het verband met mijn vraag nog niet zo. [/quote:11311d7b6f] Als het bericht in die popup-schermpjes om een foutmelding of waarschuwing gaat, dan zou er toch iets over vermeld behoren te staan, in Windows logboeken. Als je wav of mp3 gewoon werken, zou je wellicht die popup-schermpjes beter kunnen uitschakelen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...