Ga naar inhoud

Windows XP:~HELP! geen Thema - rundll32 probleem


Aanbevolen berichten

[quote:91f2928a13="x kaku x"]hoezo wilt niemand mijn help?? :cry: ben ik onduidelijk? nouja, iedere tip kan goud waard zijn. Mvg[/quote:91f2928a13] schop je topic niet omhoog . iedereen die op dit forum zit zijn computer amateur fanaten . en als niemand je probleem interessant vind . dan is de oplossing aan je zelf . met Google kom je al een heel end
Link naar reactie
[quote:8ee6443937="x kaku x"]In rundll32.exe is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak. [/quote:8ee6443937] Ik weet niet of hier wel een Nederlandstalig stappen-plan voor te vinden is. In ieder geval staan er nog geen reacties bij het helpmij forum http://wwww.helpmij.nl/forum/showthread.php?t=513654 Ik heb via google wel een Engelstalige [url=http://www.articlesbase.com/information-technology-articles/rundll32-exe-fix-how-to-fix-rundll32-exe-error-1893824.html]Rundll32 Exe Fix - How To Fix Rundll32 Exe Error[/url] kunnen vinden. Vertaal deze eventueel met [url=http://translate.google.nl/translate?js=y&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.articlesbase.com%2Finformation-technology-articles%2Frundll32-exe-fix-how-to-fix-rundll32-exe-error-1893824.html&sl=en&tl=nl]google translate.[/url] Als dat niet helpt, zou je eventueel Windows XP opnieuw kunnen installeren. Waarbij je dan de Windows partitie formatteert.
Link naar reactie
Per Privé Bericht ontving ik [quote:d71c5a2749="x kaku x"] bedankt voor uw reactie. maar bestaat er geen gratis programma die ook repareert dan alleen te scannen? zowiezo kan ik de code niet halen omdat er bij mij niks gebeurt als ik op de knop ervoor druk. is het echt 100% zeker dat het gaat lukken als ik de computer opnieuw installeer, want ik heb namelijk de originale XP cd nog liggen. ik heb dat van via "uitvoeren>cmd" enz. met de cd geprobeerd het liet zien dat het is geladen op 184%. en alsnog kan ik mijn thema niet veranderen vanwege rundll32.exe! heb je misschien nog oplossingen? [/quote:d71c5a2749] Om mee te beginnen, zou je verdere vragen, beter kunnen doen op dit forum. Dan is de kans op een antwoord groter. Verder heb ik geen echte oplossing. Hoogstens een suggestie. Je zou kunnen checken of die rundll32.exe een virus is. Info daarover zou je kunnen vinden in deze hyperlink http://www.neuber.com/taskmanager/process/rundll32.exe.html Als je inderdaad een originele Windows XP CD hebt liggen, met een legitieme licentie, dan zou je het daarmee kunnen proberen. Als je tijdens het installeren de Windows partitie laat formatteren, zouden de meeste virussen toch moeten zijn verdwenen. Alleen als je de nodige back-ups van je data maakt, zou je die ook nog behoren te scannen op virussen.
Link naar reactie
[quote:768c36507c="jolo"]Per Privé Bericht ontving ik [quote:768c36507c="x kaku x"] bedankt voor uw reactie. maar bestaat er geen gratis programma die ook repareert dan alleen te scannen? zowiezo kan ik de code niet halen omdat er bij mij niks gebeurt als ik op de knop ervoor druk. is het echt 100% zeker dat het gaat lukken als ik de computer opnieuw installeer, want ik heb namelijk de originale XP cd nog liggen. ik heb dat van via "uitvoeren>cmd" enz. met de cd geprobeerd het liet zien dat het is geladen op 184%. en alsnog kan ik mijn thema niet veranderen vanwege rundll32.exe! heb je misschien nog oplossingen? [/quote:768c36507c] Om mee te beginnen, zou je verdere vragen, beter kunnen doen op dit forum. Dan is de kans op een antwoord groter. Verder heb ik geen echte oplossing. Hoogstens een suggestie. Je zou kunnen checken of die rundll32.exe een virus is. Info daarover zou je kunnen vinden in deze hyperlink http://www.neuber.com/taskmanager/process/rundll32.exe.html Als je inderdaad een originele Windows XP CD hebt liggen, met een legitieme licentie, dan zou je het daarmee kunnen proberen. Als je tijdens het installeren de Windows partitie laat formatteren, zouden de meeste virussen toch moeten zijn verdwenen. Alleen als je de nodige back-ups van je data maakt, zou je die ook nog behoren te scannen op virussen.[/quote:768c36507c] wat bedoelt u precies met "de windows partitie formatteren" ?
Link naar reactie
[quote:9b69544de6="x kaku x"] wat bedoelt u precies met "de windows partitie formatteren" ?[/quote:9b69544de6] Dat staat onder andere uitgelegd op Wikipedia http://nl.wikipedia.org/wiki/Formatteren Het installeren van Windows XP wordt onder andere uitgelegd in deze hyperlink http://www.computerfeeling.nl/pages/installwinXP.asp
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...