Ga naar inhoud

Folder na het openen nooit gemaximaliseerd ?


anoniem

Aanbevolen berichten

Bestaat er voor Vista een toepassing die er voor zorgt dat vlak na het openen van een folder in explorer, deze nooit gemaximaliseerd word ? Maar ook weer niet geminimaliseerd, maar gewoon het kleine scherm ? En dit dan wel te verstaan onafhankelijk van het al of niet afsluiten van de folder in maximaal, minimaal of tussenstand. Met andere woorden hoe de grote van de folder bij het afsluiten ook is, bij het openen zou dat dan steeds de kleine grootte zijn. Sorry, voor de gebrekkige uitleg, maar ik denk wel dat jullie begrijpen wat ik bedoel. De reden is dit: als je een folder afsluit terwijl ie gemaximaliseerd is, is de kans groot (niet altijd want om de een of andere reden onthoud Windows slechts een aantal folderstanden) dat je folder terug gemaximaliseerd opent. Dat is bij het heropenen nadien nadelig voor het [b:56479a19fb]laden[/b:56479a19fb] van de inhoud als deze nogal wat thumbnails bevat.
Link naar reactie
Dat wist ik reeds. Ik wil miniatuurweergave wel aan maar dus niet dat de folder gemaximaliseerd word maar slechts het kleine gedeelte dat in het kleine venster zit. Maakt ook verschil uit in laden van de pagina. Een voorbeeld om het duidelijk te maken: ik wil steeds en altijd miniatuurweergave aan. Als ik nu een aantal bestanden in een folder wil plakken, moet ik die folder openen. Als er veel thumbnails in die folder zitten kan dat even duren eer alles geladen is en zeker als het venster gemaximaliseerd is. Ik wil dus in feite dat het venster niet gemaximaliseerd is bij het openen wat nu afhangt van wat de toestand van het venster was vooraleer ik het sloot.
Link naar reactie
Als de standaard handeling van het aan de hoeken slepen van het venster om de grootte te bepalen verloopt, verval je naar mijn idee in een hulpprogramma. http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=1145038&highlight=#1145038 http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=191732 Vooraf aan het gebruik van freeware, op resultaat van andere gebruikers Googlen en bij McAfee en Norton de hits controleren. http://www.siteadvisor.com/ http://safeweb.norton.com/
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...