Ga naar inhoud

Computer Formateren


anoniem

Aanbevolen berichten

Hi iedereen. Ik heb een oude desktop 4 jaar oud ofzo maar hij werkt nog prima maar nu heb in windows Xp er op gezet maar ook een windows 2003 server omdat in deze wel een wou uitproberen maar nu is mijn vraag hoe de *$#@ :? gooi ik de windows 2003 server weer van m'n computer af? :) Dus eigelijk wil ik de comp gewoon formateren en windows xp er op hebben zodat ik op windows xp een server kan runnen van http: (maar dat snap ik wel) Hebben jullie een idee Dan hoor ik het graag :) [color=yellow:d7474186ce]X[/color:d7474186ce][color=green:d7474186ce]D[/color:d7474186ce] [color=red:d7474186ce]Alvast Bedankt[/color:d7474186ce] (allemaal :? :) :D )
Link naar reactie
[quote="ohdude"]Hi iedereen. Ik heb een oude desktop 4 jaar oud ofzo maar hij werkt nog prima maar nu heb in windows Xp er op gezet maar ook een windows 2003 server omdat in deze wel een wou uitproberen maar nu is mijn vraag hoe de *$#@ :? gooi ik de windows 2003 server weer van m'n computer af? :) Dus eigelijk wil ik de comp gewoon formateren en windows xp er op hebben zodat ik op windows xp een server kan runnen van http: (maar dat snap ik wel) Hebben jullie een idee Dan hoor ik het graag :) [color=yellow]X[/color][color=green]D[/color] [color=red]Alvast Bedankt[/color] (allemaal :? :) :D )[/quote] als je de pc wil formatteren . duik dan in het bios . en zet daar opstarten CD . dan de win xp booten . en de boel formatteren
Link naar reactie
Het zou zo kunnen zijn zoals Anjo zei. Dus in "bios features setup" zoeken naar "Boot Sequence". Check als voorbeeld deze hyperlink [url=http://www.cuug.ab.ca/branderr/mepis/bios_award.html]Setting the Award PC BIOS to boot from CD.[/url] Een andere mogelijkheid is First Boot Device. Zoals is beschreven in deze hyperlink [url=http://www.adriansrojakpot.com/Speed_Demonz/BIOS_Guide/BIOS_Guide_01b.htm]BIOS Feature Setup.[/url] Verder is die info te vinden in de manual van het moederbord.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...