Ga naar inhoud

Retourtje Vista?


anoniem

Aanbevolen berichten

Hey iedereen, Ik heb hier nu al een tijdje een Windows Vista cd liggen die ik wil installeren, ik gebruik nu al heel lang Windows XP en dat schijnt ook een stuk beter te zijn. Maar ik ben toch wel benieuwd naar Vista. Als ik Vista installeer voer ik een Upgrade uit vanuit XP. mocht ik deze nou niet fijn vinden kan ik dan weer een (back)grade(?) doen naar XP met de cd van windows XP ? Of kan dat dan weer niet en moet ik XP weer opnieuw installeren? Groeten Rob
Link naar reactie
[quote:2b8f90fcc2="Rob Timmers"]Ik heb hier nu al een tijdje een Windows Vista cd liggen die ik wil installeren, ik gebruik nu al heel lang Windows XP en dat schijnt ook een stuk beter te zijn. Maar ik ben toch wel benieuwd naar Vista. [/quote:2b8f90fcc2]Als het erom gaat om Vista uit te proberen, dan zou ik kiezen voor een dual boot. Ik zou Vista alleen gebruiken wanneer er tenminste 2GB geheugen in het systeem zit. Windows 7 is mogelijk beter maar verschilt toch echt wat meer van XP dan Vista. Zelf was ik best tevreden met Vista.
Link naar reactie
Eventueel zou je voordat je Vista installeert, onder Windows XP nog de [url=http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/get/upgrade-advisor.aspx]Windows Vista Upgrade Advisor[/url] kunnen draaien. Ook zou je voor je software deze [url=http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List]Windows Vista RTM Software Compatibility List[/url] kunnen nalopen. En op [url=http://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-vista/default.aspx]Vista Compatibility Center[/url] zou je ook nog soft- en hardware kunnen checken. Is die Vista bedoelt voor die Desktop uit je onderschrift? Want die Laptop uit je onderschrift heeft toch al Windows Vista Home Basic SP1.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...