Ga naar inhoud

Van windows 7 terug naar vista


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik heb een HP laptop (dv7-2160ed) van september dit jaar. Daar stond standaard Windows vista home premium x64. Daarop heb ik windows 7 proffesional x64 geinstalleerd met een dvd van school. Ik wou eerst een upgrade uitvoeren, maar dat lukte niet omdat een programmatje dat niet wou. Toen heb ik gekozen voor een schone installatie. Ik heb windows 7 en wil weer terug naar vista en het liefst helemaal terug naar fabriek standaard. Ik heb ooit een HP systeemherstel schijf gemaakt die bestaat uit 3 dvds Verder heb ik de computer die ik nu heb 2 keer. Eentje nog helemaal standaard(van mijn moeder) en die van mij met windows 7. Dus misschien dat ik daar wat mee kan. Kan iemand mij helpen hoe ik weer terug kom bij fabriek instellingen. Alvast bedankt!
Link naar reactie
[quote:1a50a2715a="steven20"]HP laptop dv7-2160ed (..) Ik heb windows 7 en wil weer terug naar vista en het liefst helemaal terug naar fabriek standaard. [/quote:1a50a2715a] Check dan op de site van HP deze instructies [url=http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=nl&dlc=nl&cc=nl&docname=c00838541&product=12455#RecoverOS]De pc herstellen in de originele staat in het geval van een kritieke systeemfout.[/url] [quote:1a50a2715a="steven20"]Er is software die niet meer werkt nu er Windows 7 opstaat. [/quote:1a50a2715a] Dat is waarschijnlijk om dat ik je HP laptop dv7-2160ed niet zie staan op de site van HP waarop de laptops staan, die in aanmerking komen voor een gratis upgrade. Als je een Retail (upgrade) Windows 7 DVD installeert, dan zou het kunnen zijn dat niet alle software van de meegeleverde DVD's nog werkt. Check voor beschikbare Windows 7 software [url=http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=3996720&lc=nl&cc=nl&dlc=nl&lang=nl&cc=nl]HP support.[/url]
Link naar reactie
De meeste software die Vista compatibel is, zal ongetwijfeld ook op Windows 7 draaien. Maar niet alles. Want zelf draaide ik bitdefender internet security 2009. De firewall daarvan bleek niet compatibel te zijn met Windows 7. Zoiets staat ook op hun [url=http://www.bitdefender.com/KB527-en--BitDefender-and-Windows-7.html]website.[/url] Daardoor kon ik mijn tweejarige licentie, voor slechts de helft gebruiken. En ben ik overgestapt naar een ander merk security suit.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...