Ga naar inhoud

kan niet in zelfgemaakte map dingen kopiëren


anoniem

Aanbevolen berichten

Op wat voor een PC of laptop stel je die kopieer problemen vast? Welke foutmeldingen krijg je te zien? En wat heb je tot nu toe zelf geprobeerd? Je zou het werkgeheugen kunnen testen met memtest86. En de harddisk kunnen testen, met de diagnostisch software van de fabrikant. Deze twee applicaties staan onder andere beide op de [url=http://www.ultimatebootcd.com/]Ultimate Boot CD.[/url]
Link naar reactie
ik krijg toegang geweigerd te zien. ik heb bij eigenschappen-beveiliging heb ik me zelf volledige controle gegeven, dat had ik al :? dit zit in mijn pc hp compaq dc 7100 sff pentium 4 ht @2.80 1.74 gb werkgeheugen een hd van 120 gb , in 3 parties c :\ 19.5GB d :\6.83GB e:\ 94.9 GB op staan en een hd van 160 gb in 2 parties f:\ 126 BG g:\19.5GB ik heb een keer een vaag iets gehad in het bios, ik kreeg zwart scherm met witte letters met de melding data lost in clustor ....... :? ik heb geen herstel cd ik heb de pc van iemand anders gekregen en er stond eerst win XP op ik heb er win Vista op geherinstalleerd.
Link naar reactie
[quote:859187ab87="hoyte"]ik krijg toegang geweigerd te zien. [/quote:859187ab87] Ik ben aan het zoeken geweest via google met de zoekwoorden [code:1:859187ab87] vista copying files access denied [/code:1:859187ab87] De meeste hyperlinks lijken te gaan over kopiëren in een netwerk. Op bladzijde 11 vond ik deze topic op The Win Forums [url=http://thewinforums.com/topic/13343-resolvedaccess-denied-hell/][Resolved]Access Denied hell! Windows Vista access denied error.[/url] Weliswaar lijkt de geboden suggestie, op wat je al geprobeerd hebt. Echter staat het daar met meer details. [quote:859187ab87="hoyte"] ik heb een keer een vaag iets gehad in het bios, ik kreeg zwart scherm met witte letters met de melding data lost in clustor [/quote:859187ab87] Van zo een melding van het BIOS heb ik nog nooit gehoord. Weet je zeker dat het niet om een Windows melding gaat? Heb je in Vista al [url=http://www.windows-help-central.com/windows-vista-chkdsk.html]chkdsk[/url] gedaan? Meldt eventueel wat meer details. Gaat het om mappen binnen je gebruikersnaam. Of om mappen op een andere schrijfletter? [quote:859187ab87="hoyte"] er stond eerst win XP op ik heb er win Vista op geherinstalleerd. [/quote:859187ab87] Als upgrade? Of als nieuwe installatie, waarbij de Windows XP partitie wordt geformatteerd.
Link naar reactie
Maar ik had ook nog om wat meer details gevraagd. Heb je dit probleem ook als je Vista opstart in veilige modus? //Edit Hier kan ik wel bestanden kopiëren in Vista Home Premium SP1. Zelfs als standaard gebruiker. En zeker als ik Een map zelf heb aangemaakt. Want dan staan de rechten in die map goed. Check eventueel ook nog [url=http://computertotaal.nl/article/2889/aan-de-slag-met-windows-logboeken.html]Windows Logboeken.[/url]
Link naar reactie
Wellicht zou je dan (nogmaals) de site van Microsoft checken http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/Troubleshoot-access-denied-when-opening-files-or-folders of je toch niet iets over het hoofd hebt gezien. Vooral de mappen waarin je probeert te kopiëren, zijn van belang. Als het buiten die mappen van de Microsoft site is, dan zou je zeker toegang moeten hebben in alle zelf aangemaakte mappen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...