Ga naar inhoud

Admin account onder Vista / W7?


anoniem

Aanbevolen berichten

Misschien voor de Vista en W7 gebruikers wat onnozele vragen: Ik XP nog steeds, maar vraag me plotseling af of Vista en W7 nog een mogelijkheid hebben om, net als XP, als Administrator aan te melden. Dit, om zonodig even wat zaken recht te trekken die onder een gebruikersaccount niet mogelijk zijn. Los daarvan: kennen Vista en W7 ook nog steeds een "safe mode"...?
Link naar reactie
[quote:1d41d6043c="lion"][quote:1d41d6043c="The Dragon"]http://www.websonic.nl/pctips/windowsvista/vista_administratoraccounterughalen.php :roll: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Start-your-computer-in-safe-mode[/quote:1d41d6043c] Geldt voor Vista, maar ook voor W7....?? :?[/quote:1d41d6043c] :roll: http://www.websonic.nl/pctips/windows7/administratoraccountactiveren.php
Link naar reactie
Dragon + PC1: dank voor jullie bijdrage. Ik neem aan dat ik op deze wijze (onder een Admin account) kan doen wat ik wil: toegang hebben tot iedere map.....(?) Ofwel [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=204886]dit draadje[/url]. Het enige dat me nog niet duidelijk is en ik ook nergens kan vinden: Onder XP Pro was het mogelijk om vanuit de [u:136b87fa33]actuele[/u:136b87fa33] Windows sessie als Administrator aan te melden. Gaat dit onder Win7 Pro ook....?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...