Ga naar inhoud

Windows 7 problemen met ICH9 LPC Interface Controller


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:52ef8d8af0="Gerard Timmers"]Windows 7 (..) Intel(R) ICH9 LPC Interface Controller - 2918 driver. [/quote:52ef8d8af0] Om welk merk/type PC/moederbord gaat het? Welke informatie geeft applicatie [url=http://www.gtopala.com/]SIW[/url] daarover? Had je al gecheckt op de site van [url=http://downloadcenter.intel.com/Default.aspx]Intel?[/url]
Link naar reactie
Bedankt voor jullie replies, maar ik heb besloten om Windows 7 niet te installeren. Ik heb daarstraks mijn leverancier al gebelt en morgen krijgt ie het pakket terug. Ik heb een paar uur lang geprobeerd om mijn plug-ins voor CS4 te installeren, maar helaas zonder succes. Ik blijf dus bij mijn oude besturingssysteem zolang hiervoor geen oplossing beschikbaar is.
Link naar reactie
Hey ik heb het zelfde probleem alles is netjes geinstalleerd alleen de op Intel(R) ICH9 LPC Interface Controller - 2918 Krijg ik niet geinstalleerd. Ik heb een Asus P5K en heb de chipset drivers van Asus al gedownload en geinstalleerd. Ook via Intel heb ik de nieuwste drivers geinstalleerd alleen niks helpt :( Heeft iemand nog een idee? Ik hoor het graag! Alvast bedankt!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...