Ga naar inhoud

xp: standaardprogramma per gebruiker?


anoniem

Aanbevolen berichten

Probleem: echtpaar met twee pc´s waarvan een de geest heeft gegeven. Men wil nu samen als 2 gebruikers op de resterende jonge xp-laptop. Geen probleem, zij het dat zij perse outlook express wil, en hij perse ms outlook. Het lukt me niet deze wensen als standaard-per-gebruiker in te stellen. Wellicht zoek ik verkeerd, maar ik vind er niets over..... Kan het überhaupt, en zo ja, hoe doe ik dat dan?
Link naar reactie
Verhip... je hebt uiteraard gelijk.... excusez moi... Dat komt waarschijnlijk omdat Outlook express voor alle gebruikers geinstalleerd wordt... hmmmmmm mogelijk oplossing: beperk de rechten voor Outlook en Outlook Express (r-muis op het exe-bestand uitvoeren als admin) voor de gebruiker die het mag... en haal "iedereen" weg... Probeer het dan nog een keer... Je moet ook de admin rechten bij dat Outlook en Outlook Express exe bestand weghalen anders kan het soms nog misgaan als een v/d gebruiker ook admin is... En?
Link naar reactie
Het is wel mogelijk: zie voor de "moeilijke" manier http://www.windowsnetworking.com/kbase/WindowsTips/WindowsXP/UserTips/OutlookandOutlookExpress/SettingDefaultEmailClientPerUserinXP.html Of gebruik het programma'tje "defaultmail" Het is te downloaden op: http://windowsxp.mvps.org/defaultmail.htm (hoeft niet geïnstalleerd te worden)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...