Ga naar inhoud

Sweepram


anoniem

Aanbevolen berichten

Hoi, Na aanleiding van jullie software artikel in de CT van Augustus heb ik geprobeerd Sweepram te installeren, zoals genoemd krijg ook de .dll error, Na het opvolgen van het advies om de .dll in de /system32 folder te plaatsen, blijf ik deze error krijgen.. Iemand ideeen? Hier de website.. [url]http://88.191.26.34/computers_are_fun/sweepram/[/url] Ik draai vista 64..
Link naar reactie
[quote:ecf8432f12="Lange Pier"]elke windows nt versie bezit een prima geheugenbeheer wat dynamisch werkt en heeft verder niets nodig.[/quote:ecf8432f12] Hoe kom je daar bij? Alle Windows versies die Microsoft heeft uitgebracht zijn berucht om het zeer slechte geheugenbeheer. Het vrijgeven van niet meer gebruikt geheugen is in andere OSen heel wat beter geregeld. Ik heb geen ervaring met SweepRAM en gezien de lage kosten van nieuw geheugen is het een beetje als mosterd na de maaltijd. Maar de aanleiding voor het ontwikkelen van dit soort programma's kan ik best begrijpen.
Link naar reactie
[quote:080a02fc4b="Binary"][quote:080a02fc4b="Lange Pier"]elke windows nt versie bezit een prima geheugenbeheer wat dynamisch werkt en heeft verder niets nodig.[/quote:080a02fc4b] Hoe kom je daar bij? Alle Windows versies die Microsoft heeft uitgebracht zijn berucht om het zeer slechte geheugenbeheer. Het vrijgeven van niet meer gebruikt geheugen is in andere OSen heel wat beter geregeld. Ik heb geen ervaring met SweepRAM en gezien de lage kosten van nieuw geheugen is het een beetje als mosterd na de maaltijd. Maar de aanleiding voor het ontwikkelen van dit soort programma's kan ik best begrijpen.[/quote:080a02fc4b] Nog in de vorige eeuw aan het leven met win98? :roll: De NT versies, zoals al aangegeven, hebben een prima geheugenbeheer, geef dan maar wat links waaruit blijkt dat het niet zo is, alleen maar dat roepen is stereospirisme. 8)
Link naar reactie
De TS vroeg toch niets over het geheugen beheer van Windows zelf. Maar over applicatie Sweepram. Ik vond daarover een review http://www.freewaremission.com/2008/08/best-free-memory-optimizer/ en ook hetzelfde artikel hyperlink van de TS. Maar dan op Pages 8 http://88.191.26.34/computers_are_fun/sweepram/comment-page-8/ Als de gedownloade VB6FR.DLL kopiëren naar WINDOWS\SYSTEM32 niet helpt, is er waarschijnlijk geen oplossing. Tenminste ervan uitgaande dat je het downloaden minimaal 2 maal geprobeerd hebt.
Link naar reactie
  • 3 weken later...
[quote:c28f54974c="Oompa"]Hier de website.. [url]http://88.191.26.34/computers_are_fun/sweepram/[/url][/quote:c28f54974c]waarom ip nummer ipv website naam.... das al verdacht.... http://whois.domaintools.com/88.191.26.34 is dus een privé adres in onderstaand netwerk... wat dus idd een verhoogt risico is... inetnum: 88.191.3.0 - 88.191.248.255 netname: FR-DEDIBOX
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...