Ga naar inhoud

graag assistentie beftreft problemen partities/accounts xp


anoniem

Aanbevolen berichten

mijn oom heeft een redelijke pc met xp home en heeft voor zichzelf, zijn vrouw en zijn dochter elk een account erop. er is voor elke account een partitie in de enige vaste schijf gemaakt maar na een aantal maanden kwamen ze er achter dat alles van elke account in 1 partitie is opgeslagen. hoe moet ik het zo instellen dat elke account automatisch alles opslaat in de juiste partitie. btw handmatig bij elke dl of installatie de drive-letter veranderen is geen optie :oops:
Link naar reactie
Off topic. Voor de leesbaarheid zou je een hoofdletter aan het begin va de zin kunnen gebruiken 8) On topic. Er vanuit gaande dat het slechts om de map "Mijn Documenten" van iedere account gaat. http://support.microsoft.com/kb/310147/nl http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Tip-artikel/Locatie-Mijn-Documenten-aanpassen.htm Verstandig is om vooraf een back-up maken.
Link naar reactie
[quote:508b96323f="Rosturp"]Off topic. Voor de leesbaarheid zou je een hoofdletter aan het begin va de zin kunnen gebruiken 8) On topic. Er vanuit gaande dat het slechts om de map "Mijn Documenten" van iedere account gaat. http://support.microsoft.com/kb/310147/nl http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Tip-artikel/Locatie-Mijn-Documenten-aanpassen.htm Verstandig is om vooraf een back-up maken.[/quote:508b96323f] Sorry van de hoofdletters, zelf merk ik het nooit :roll: En helaas niet alleen mijn doc maar alles: gedownloade dingen, geïnstalleerde dingen, opgeslagen dingen (doc ppt bmp jpg) Alles gaat naar C terwijl D en E bijna helemaal leeg zijn. maar bedankt voor de moeite
Link naar reactie
Vermoedelijk heb je nu niet de beschikking over de desbetreffende PC om e.e.a. uit te testen. Gewoon in de verschillende accounts opstarten en via de handeling in het MS KBartikel controleren waar de map "Mijn Documenten" nu staan en wat erin staat. Omdat het om verschillende accounts gaat, verwacht ik ook dat; gedownloade dingen; opgeslagen dingen (doc ppt bmp jpg), van iedere gebruiker daarin gescheiden staan opgeslagen. Voor geïnstalleerde dingen geldt dat anders. Al naar de (admin)rechten en/of installatie zal de programma's voor iedereen te zien zijn. Mogelijk dat de opstart in de account "Alle gebruikers" staat. Home of Pro versie?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...