Ga naar inhoud

Windows 7


anoniem

Aanbevolen berichten

Hoi, Ik heb op dit moment Windows Vista SP1. Helemaal geen problemen mee alleen ik heb veel positieve reacties gehoord over Windows 7 RC en vraag me af of het proberen waard is? Ik heb ook een gratis upgrade naar Vista naar 7 als het uitkomt, dus dat is ook geen probleem. Iemand hier die het zelf gebruikt en mij wat wijzer kan maken.
Link naar reactie
Tja als je even door de rubriek OS windows bladert vind je wel een aantal topics die over dit onderwerp gaan. Zelf ben ik van XP (x86) overgegaan naar Windows 7 (x64). In eerste instantie om eens te experimenteren met 64-bit, maar dat was eigenlijk in het geheel niet nodig omdat alles al na de eerste installatie werkte, op de oude scanner na. Vista ken ik alleen van wat PC's waar ik aan het gesleuteld en dat heb ik dus zelf overgeslagen. Ik ben uitermate tevreden over Zeven en ga in oktober dan ook stellig over. Welke versie dat wordt ben ik trouwens nog niet uit. Hangt een beetje van de prijsstelling af. Overigens is het probleem met de scanner opgelost door MS virtual PC met de speciaal voor windows 7 gemaakt XP Base te installeren. Daarmee kun je in W7 een XP machine draaien.
Link naar reactie
@JOST: Je hebt een Windows Live ID nodig. Deze kun je [url=https://accountservices.passport.net/reg.srf?lc=1043&ru=https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf%3FLcid%3D1043%26vv%3D650%26lc%3D1043&cru=https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf%3fLcid%3d1043%26vv%3d650%26lc%3d1043&sl=1]hier aanvragen[/url]. Daarnaast kun je Windows 7 inmiddels niet meer (legaal) downloaden, de termijn is om. @Ducati: Zelf heb ik Windows 7 ook een tijdje uitgeprobeerd en het beviel me heel erg. Zelfs op een wat oudere pc werkte Windows 7 erg snel en was erg stabiel. Als je nu Windows Vista draait en je mag gratis upgraden dan zou ik dat zeker niet overslaan, dan is het 't sowieso waard. Volgens mij kun je Windows 7 zelfs over Windows Vista heen installeren zonder dat je gegevens verliest. Maar dat heb ik dan nog niet geprobeerd.;) Succes! Grt,
Link naar reactie
Draai sinds een kleine week nu (legaal, zeg het maar even) de finale versie van Windows 7 met NL interface en zonder problemen en met veel plezier. Tov Vista en XP is het voor mij een no-brainer dat computergebruikers die enthousiast zijn en willen vernieuwen, hiervoor moeten gaan. Mensen die tevreden zijn met de functionaliteit van hun pc of minder bekend met hoe je een OS upgrade en hoe je applicaties vernieuwt, die moeten even goed nadenken of ze dit nodig hebben. groetjes Edmond
Link naar reactie
ik draai (helaas nog steeds) de RC1 x64 en daarvoor al continue de beta build 7000. ik heb tot op heden geen problemen gehad met welk programma of hardware dan ook op 3 uitzonderingen na Logitech webcams willen niet installeren. ze werken wel uitstekend als standaard webcam. de vista drivers werken niet de GTX275 had geen windows 7 drivers toen ik hem kocht. gefixed samsung heeft nog totaal geen windows 7 drivers, die van vista werken uitstekend. eigenlijk werkt RC1 vrijwel perfect. ik heb het ook al maanden als enige OS op 3 pc's draaien.
Link naar reactie
[quote:871979efc7="Joost de Bruijn"]@JOST: Je hebt een Windows Live ID nodig. Deze kun je [url=https://accountservices.passport.net/reg.srf?lc=1043&ru=https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf%3FLcid%3D1043%26vv%3D650%26lc%3D1043&cru=https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf%3fLcid%3d1043%26vv%3d650%26lc%3d1043&sl=1]hier aanvragen[/url]. Daarnaast kun je Windows 7 inmiddels niet meer (legaal) downloaden, de termijn is om. Grt,[/quote:871979efc7]Ik (en anderen ook... neem ik aan?) kreeg vandaag een officiele windows 7 RC DVD (de laatste...) zonder aanvraag van de HCC toegestuurd.... toch maar eens proberen... Expires on June 1 2010 ... 8) edit: gisteren avond effe op mijn oude Asus L3800C laptop geïnstalleerd... Probleemloos, zelfs van deze 7 jaar oude laptop werd alles herkend, ik hoefde de driver CD niet uit de kast te halen..... Zelfs de later toegevoegde PCMCIA draadloos werd meteen herkend..... Het is een P4@1.8 GHZ met 1 GB SDRAM, geen racekar... eerste indruk is dat er aardig mee te werken valt. Binnenkort eens kijken of aardig goed genoeg is of dat ik mijn oude disk met XP weer terug zet... (ik had nog een 40 GB schijf liggen).
Link naar reactie
[quote:a1265634a2="Joost de Bruijn"]@JOST: Je hebt een Windows Live ID nodig. Deze kun je [url=https://accountservices.passport.net/reg.srf?lc=1043&ru=https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf%3FLcid%3D1043%26vv%3D650%26lc%3D1043&cru=https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf%3fLcid%3d1043%26vv%3d650%26lc%3d1043&sl=1]hier aanvragen[/url]. Daarnaast kun je Windows 7 inmiddels niet meer (legaal) downloaden, de termijn is om. Grt,[/quote:a1265634a2] Je kunt hem tot 20 augustus downloaden bij Microsoft. Dus vandaag nog Ik heb zowel Windows 7 32 bit en 64 bit draaien in een Virtual Box. Zelfs gevirtualiseerd lopen ze prima.
Link naar reactie
[quote:3bb5225d14="Joost de Bruijn"]@JOST: Je hebt een Windows Live ID nodig. Deze kun je [url=https://accountservices.passport.net/reg.srf?lc=1043&ru=https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf%3FLcid%3D1043%26vv%3D650%26lc%3D1043&cru=https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf%3fLcid%3d1043%26vv%3d650%26lc%3d1043&sl=1]hier aanvragen[/url]. Daarnaast kun je Windows 7 inmiddels niet meer (legaal) downloaden, de termijn is om. @Ducati: Zelf heb ik Windows 7 ook een tijdje uitgeprobeerd en het beviel me heel erg. Zelfs op een wat oudere pc werkte Windows 7 erg snel en was erg stabiel. Als je nu Windows Vista draait en je mag gratis upgraden dan zou ik dat zeker niet overslaan, dan is het 't sowieso waard. Volgens mij kun je Windows 7 zelfs over Windows Vista heen installeren zonder dat je gegevens verliest. Maar dat heb ik dan nog niet geprobeerd.;) Succes! Grt,[/quote:3bb5225d14] ik weet het niet hoor, maar momenteel download ik hem toch echt van de microsoft website...
Link naar reactie
Geen idee.. ik dacht dat iedereen v/d HCC hem kreeg... maar dat is blijkbaar niet zo? De brief is ondertekend door Bert Janssen, Manager operationele zaken HCC en Ralf Becks Busisness group Lead Windows Microsoft NL BV Ik heb verder nog nooit iets aangevraagd en dit is ook de 1e keer.... 8) Moet zeggen... zelfs op mijn oude laptop... werkt het prima, 1e indruk! PS: er staat onder de brief... Heeft u Win 7 al... doe dan iemand anders een plezier..... Tja, ik had er geen....
Link naar reactie
Windows 7 is tegenover Windows Vista een hele vooruitgang naar mijn mening. Als je gratis kan overstappen zou ik het zeker doen. Draai zelf inmiddels op de RTM, heb ook de RC en Beta's gehad en eigenlijk niets anders dan lof over dit nieuwe OS. Tot nu toe eigenlijk nog geen problemen gehad. Windows 7 is wat Vista had moeten zijn denk ik.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...