Ga naar inhoud

Geen doorstart naar het buroblad.


Aanbevolen berichten

Hallo mensen, Kennissen van mij hebben problemen bij de opstart van Windows. In plaats van zoals hij eerder deed: doorstarten naar het buroblad, komt hij nu ineens met een inlogvenster voor gebruikers. Ze hebben daar nooit gebruik van gemaakt omdat hij doorstartte. Mijn vraag is: kun je dat 'inloggen' ook uitschakelen zodat hij wel weer direkt doorstart naar het buroblad?? Alvast bedankt voor het meedenken. Groetenissen, Margreet.
Link naar reactie
welke Windows? [url=http://support.microsoft.com/kb/315231]automatisch inloggen in Windows XP[/url] [url=http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/make-windows-vista-log-on-automatically/]automatisch inloggen in Windows Vista - ENGELS[/url] [url=http://www.xcomputers.info/tips/automatischinloggen.php]automatisch inloggen in Windows Vista - NEDERLANDS[/url]
Link naar reactie
Ik kreeg net een mail. Het was mij verkeerd uitgelegd: het ging nl om het inloggen bij internet en email. Maar ze hebben een nieuwe pc gekocht en nou is het probleem opgelost door hun provider zelf. Tja...verwarrend als mensen er zelf geen kaas van gegeten hebben en het dus niet echt duidelijk kunnen uitleggen wat het probleem is. Eigenlijk moet je in dat geval het ff zelf voor ogen hebben. Anyway, blij dat het nu weer in orde is. Groetenissen, Margreet.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...