Ga naar inhoud

probleem!?


Aanbevolen berichten

[quote:892b42f6f7="tomvdlee"]Kan wel maar niet volgens Microsoft. http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/[/quote:892b42f6f7] Dat wisten we al, ik post duidelijk, "Direct X10 op xp kan officieel niet". (Dat is overigens nog altijd een alpha, niet eens beta en dus niet aan te raden voor gebruikers (op devellopers na)). Laten we het niet ingewikkelder maken voor de ts dan het al is;).
Link naar reactie
[quote:bd136c058a="sdk"][quote:bd136c058a="tomvdlee"]Kan wel maar niet volgens Microsoft. http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/[/quote:bd136c058a] Dat wisten we al, ik post duidelijk, "Direct X10 op xp kan officieel niet". (Dat is overigens nog altijd een alpha, niet eens beta en dus niet aan te raden voor gebruikers (op devellopers na)). Laten we het niet ingewikkelder maken voor de ts dan het al is;).[/quote:bd136c058a] Mischien vindt de TS het wel heel interessante informatie. :D Duidelijk wel maar dit is aanvullende informatie.
Link naar reactie
[quote:b2481a16af="tomvdlee"][quote:b2481a16af="sdk"][quote:b2481a16af="tomvdlee"]Kan wel maar niet volgens Microsoft. http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/[/quote:b2481a16af] Dat wisten we al, ik post duidelijk, "Direct X10 op xp kan officieel niet". (Dat is overigens nog altijd een alpha, niet eens beta en dus niet aan te raden voor gebruikers (op devellopers na)). Laten we het niet ingewikkelder maken voor de ts dan het al is;).[/quote:b2481a16af] Mischien vindt de TS het wel heel interessante informatie. :D Duidelijk wel maar dit is aanvullende informatie.[/quote:b2481a16af] Het is toch helemaal geen reeel alternatief voor windows vista dx10... er moet niet net gedaan worden of xp met een (50%fake) alpha patch vergelijkbaar is... Hele hoop tekst voor iets wat in post 3 al bekent was;). De keuze blijft: XP SP3 met dx9 vs Vista x64 met dx10 (en straks dx11).
Link naar reactie
Vista zou meer geheugen kunnen gebruiken afhankelijk van de instellingen, het is ook een dynamisch gebruik van superfetch b.v. maar so what als je voldoende hebt. En games lopen echt niet slechter of beter op XP of Vista64. Overigens wordt de DirectX versie bepaald door de versie die de videokaart aankan en het hoogste wat het OS heeft en niet door de versie die je installeert.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...