Ga naar inhoud

windows 7 beter dan vista ?


Aanbevolen berichten

Een goed bijgehouden Windows-installatie verliest nauwelijks snelheid ten opzichte van een schone installatie. Als je maar zorgt dat het register schoon blijft en er geen loze verwijzingen in blijven staan. Uiteraard ligt het ook aan de programma's die op de achtergrond draaien (virusscanner, spywareblocker e.d.), maar met wat zorg kun je dat heel aardig in de hand houden ;)
Link naar reactie
[quote:dc9a9c21be="gerben"] Zeven is niet sneller. Alle benchmarks zeggen precies hetzelfde.[/quote:dc9a9c21be] Het hangt er ook vanaf naar wat voor een soort benchmark er wordt gekeken. Check bijvoorbeeld deze [url=http://www.tuxradar.com/content/benchmarked-ubuntu-vs-vista-vs-windows-7]Benchmarked: Ubuntu vs Vista vs Windows 7.[/url] Verder staan de nieuwe en gewijzigde functies te lezen op Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7#New_and_changed_features Ook vond ik deze [url=http://www.pc-active.nl/achtergrond/206711-veelgestelde-vragen-over-windows-7.html]Veelgestelde vragen over Windows 7.[/url]
Link naar reactie
Echt "merkbaar" veel sneller is het niet. Wel is het zo dat Windows 7 merkbaar vloeiender en meer natuur getrouw lijkt te werken. Er is veel gedaan aan goede interfacing, waardoor je snel dat gene kan bereiken je wat je nodig hebt. Nieuwe taakbaak werkt echt goed als je er eenmaal aan gewend bent.
Link naar reactie
Nou mogelijk dat wanneer een programma wordt uitgevoerd de prestaties van 7 en vista mekaar niet ontlopen, echter is mijn ervaring dat windows 7 qua opstarten en bruikbaarheid beter presteerd. Tevens heb ik gemerkt dat Vista niet zo lekker werkt bij het gebruik van diagnose programma's voor de auto met usb-interface, bij windows 7 werkt het net zo als bij windows xp. De interface van windows 7 vind ik erg leuk, maar de GPU moet het wel aankunnen, vind er aardig wat apple kenmerken in zitten, maar die zaten er bij vista ook al in begreep ik.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...