Ga naar inhoud

Setup fout bij installatie SP-3 van XP


Aanbevolen berichten

Bij het begin van de installatie van het SP-3 van XP komt elke keer weer de melding "Setup van SP3 fout, Installatie SP3 geanuleerd". Ik heb al van alles geprobeerd wat staat op de MS site, maar niets helpt. Ook bij forums vind ik niet de goede tip. Windows XP SP2 draait verder prima, maar er wordt overal geadviseerd om SP3 er op te zetten, maar mij lukt het niet. Zowel vanaf de MS site als lokaal gaat het niet. Ik heb een Pentium4 /1500, 768 Mb, 400Gb HDD. Ik heb Windows home editie SP2 en is legaal. Verder heb ik alle bestaande updates erop staan. Heeft iemand enig idee hoe ik SP3 erop krijg?
Link naar reactie
En had je op de site van Microsoft artikel 950717 al gecheckt over onderwerp [url=http://support.microsoft.com/kb/950717]Stappen die u moet uitvoeren voordat u Windows XP Service Pack 3 installeert.[/url] Of als dat niet helpt, heb je een schone Windows XP installatie met Service Pack 3 geslipstreamd overwogen? Een tutorial hierover is onder andere te vinden op http://www.techzine.nl/tutorials/280/1
Link naar reactie
In het logboek toepassingen komen op tijdstip van de foutmelding van SP3 twee waarschuwingen. Bron : Userenv. , een van SYSTEM en een van de inlognaam. Ja, ik heb al deze stappen reeds gedaan, maar geen resultaat. Helemaal opnieuw beginnen is een optie, maar ik zou graag een oplossing willen voor dit specifieke probleem, want verder draait Windows als een zonnetje. Bedankt voor de reactie.
Link naar reactie
[quote:0679d1f0e4="Klaas_Mol"]Bij het begin van de installatie van het SP-3 van XP komt elke keer weer de melding "Setup van SP3 fout, Installatie SP3 geanuleerd". Ik heb al van alles geprobeerd wat staat op de MS site, maar niets helpt. Ook bij forums vind ik niet de goede tip. Windows XP SP2 draait verder prima, maar er wordt overal geadviseerd om SP3 er op te zetten, maar mij lukt het niet. Zowel vanaf de MS site als lokaal gaat het niet. Ik heb een Pentium4 /1500, 768 Mb, 400Gb HDD. Ik heb Windows home editie SP2 en is legaal. Verder heb ik alle bestaande updates erop staan. Heeft iemand enig idee hoe ik SP3 erop krijg?[/quote:0679d1f0e4] Is de batterij die de CMOS instellingen bewaart, leeg? Op mijn oude computer wilde ik Windows opnieuw installeren en toen kreeg ik een foutmelding dat het BIOS niet naar behoren werkte en werd de installatie afgebroken. De reden was dat het batterijtje leeg was.
Link naar reactie
[quote:3dc93f6837="wessma"]Persoonlijk vind ik dat sp 3 het allemaal wat trager maakt. [/quote:3dc93f6837] Ik had anders gelezen dat XP Service Pack 3 sneller zou zijn dan SP2 http://webwereld.nl/article/view/id/48817 Hoewel dat wel afhankelijk zal zijn met welke applicaties dit wordt getest. Een andere test staat op deze hyperlink [url=http://www.bouweenpc.nl/nieuws/1235]XP Service Pack 3 even snel als SP2.[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...