Ga naar inhoud

Foutmelding in toep.logboek XP


Aanbevolen berichten

Als ik Ad-Aware AE (de laatste versie) installeer, zonder de Ad-Watch invoegtoepassing (aangepaste install.), dan vind ik in het toepassingslogboek van Win XP de volgende melding: --- Kan beschrijving voor gebeurtenis-ID (0) in bron (Lavasoft Ad-Aware Service) niet vinden. De lokale computer beschikt wellicht niet over de benodigde registergegevens of DLL-berichtbestanden om berichten van een externe computer te kunnen weergeven. U kunt mogelijk de schakeloptie /AUXSOURCE= gebruiken om deze beschrijving op te halen, zie Help en ondersteuning voor details. De volgende gegevens zijn deel van de gebeurtenis: Failed to uninstall service. --- Hierbij vraag ik me af wat er loos is en of dat kritisch is. Een de-install. gevolgd door een nieuwe install. van het progje gaf hetzelfde... Kan iemand hier iets mee?
Link naar reactie
Had je voor die fout in Windows Logboeken het artikel daarover op [url=http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Cursus-artikel/Aan-de-slag-met-Windows-logboeken.htm]computer!totaal[/url] al gecheckt? Je hebt weliswaar een andere foutmelding dan beschreven in deze [url=http://www.supportspace.com/support/solution/Ad-Aware_AE_won_t_start._5560110]Ad-Aware AE won't start.[/url] Maar draai je wel Windows XP met Service Pack 3?
Link naar reactie
[quote:7fd35908e7="jolo"]Had je voor die fout in Windows Logboeken het artikel daarover op [url=http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Cursus-artikel/Aan-de-slag-met-Windows-logboeken.htm]computer!totaal[/url] al gecheckt? Je hebt weliswaar een andere foutmelding dan beschreven in deze [url=http://www.supportspace.com/support/solution/Ad-Aware_AE_won_t_start._5560110]Ad-Aware AE won't start.[/url] Maar draai je wel Windows XP met Service Pack 3?[/quote:7fd35908e7] Wat betreft het eerste: dat artikel geeft geen uitsluitsel. De weergave van de melding heb ik al beschreven. Wat betreft het tweede: het progje start perfect! Wat betreft het derde: Ja. XP/SP3, al maanden..... Inmddels heb ik uitgevogeld dat het een bug in de install. procedure van het progje moet zijn. Als je 'm installeert zonder Ad-Watch geeft-ie deze melding. Met Ad-Watch niet.... En: het is reprodueerbaar.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...