Ga naar inhoud

Vastlopers outlook express


Aanbevolen berichten

Hoi iedereen, Heb regelmatig vastlopers van outlook express onder Windows XP home en ook onder de pro versie van XP. http://www.bobmarley.in/outlookexpress.jpg Hier kunnen jullie de foutmelding zien. Hopelijk hebben jullie hiervoor een oplossing. Dit heb ik de laatste tijd nogal vaak, pc al een paar keer opnieuw geïnstalleerd, maar iedere keer krijg ik hem. Weten jullie wat deze fout inhoud en hoe dit op te lossen? Printscreen is vanuit mijn logboek Bedankt alvast.
Link naar reactie
[quote:0ad77225ea="hulpdienst"]Heb regelmatig vastlopers van outlook express onder Windows XP home en ook onder de pro versie van XP.[/quote:0ad77225ea] Check om mee te beginnen deze thread http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=43732 Welk Service Pack draai je? Hier een thread van iemand over onderwerp [url=http://forums.techarena.in/windows-update/1038517.htm]Service pack 3: Fatal Error in Outlook Express[/url]
Link naar reactie
Hoi Jolo, Bedankt voor je antwoord. Dit had ik inderdaad zelf ook gevonden toen ik naar mijn probleem keek via Google. Snapte er alleen niet zo veel van, met name het laatste stuk begreep ik niet helemaal. Maar probleem is opgelost en wel op een hele eenvoudige manier. Ik heb een nieuwe map aangemaakt en in Outlook Express alles verwezen naar de nieuwe map, en het probleem is opgelost. Heel vreemd.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...