Ga naar inhoud

goom61

Lid
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door goom61

  1. Ik heb een oude pc waar windows live mail op staat. Ik wil de mappen uit live mail halen en deze op een andere pc zetten waar outlook 2016 staat Hiervoor heb ik op beide computers MailStore home gezet Op de pc met Livemail heb ik de mail geexporteerd naar een bestand. Wie kan mij aangeven waar ik op de computer dit bestand kan vinden zodat ik deze op een usb kan zetten en over kan plaatsen op de pc met outlook? In welke map moet ik dit bestand zetten op mijn outlook pc? Welke acties in mailstore moet ik dan precies uitvoeren om de gegevens op deze pc te laten zetten? ps ik kom niet uit met de instructie op schoonepc timdehoog en seniorweb antwoorden
  2. Ik heb een volledig geactualiseerde windows 10 home nl Sinds vandaag kan ik geen mp3 bestanden meer afspelen met mijn windows media player Ik krijg de fout melding : in kan rpc niet uitvoeren Hoe kan ik dit verhelpen?
  3. Ik heb een nieuwe pc. Mijn huidige pc heeft win10 staan en mijn nieuwe ook Nu wil ik alle data van een harde schijf overbrengen naar de nieuwe pc Ik wil hier geen programmas voor gaan gebruiken. Voorheen maakte ik gebruik van thuisgroepen. Dit is helaas niet meer mogelijk Wie kan mij stap voor stap vertellen welke handelingen ik moet verrichten? Op het internet heb ik een aantal gezien maar die waren niet duidelijk.
  4. Ik heb een oude laptop met Linux Mint rebecca op. Ik wil een bluetooth speaker aansluiten om ziek af te spelen. Nu had ik al een stick voor bluetooth en heb ik wat apps er op gezet via het Linux downloadcentre. De speaker wordt wel herkend maar er komt geen geluid uit. Hoe moet ik dat oplossen? Met een kabel van de laptop naar de speaker komt er wel geluid uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...