Ga naar inhoud

ardsur

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

ardsur's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • IJsbreker
 • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

 1. hoe kan ik mijn paswoord wijzigen voor ComputerTotaal?
 2. Ik had ook een probleem met de 1703 upgrade,( wellicht was er een dip in het electrische net?) maar het zat vast. Ik heb toen een herstel punt gebruikt om mijn computer terug te krijgen naar een vroegere werkende status. Daarna, dat was ongeveer een maand later, en wellicht een MS patch later, nog eens geprobeerd en toen ging de update vlekkeloos. Als alles misgaat, kun je proberen een iso te downloaden van 1703 versie en die opnieuw te installeren, backup wel al je belangrijke files en andere programma;s
 3. Je moet ook eens via file manager kijken hoe vol je C en of D schijf is/zijn. Om goed te kunnen werken moet je op de schijf van de Operating system toch zeker 10 GB (Windows10 verrastte me een tijdje terug door opeens 6GB te laden op mijn C schijf, dat gaf ook trage FF, weg Windows10 file dat is de push file van Windows en heb je alleen nodig als je een upgrade naar W10 zou willen.
 4. wat je nog kan proberen is de ext. HD op een andere computer aan te sluiten, al verwacht ik er niet veel van, maar je weet nooit , wellicht is de kabel beschadigd? als dat niet werkt, zul je eens moeten gaan rondkijken bij de HD specialisten, ik heb gelezen dat die nog veel kunnen redden van een kapotte HD; kost wel wat!
 5. het meest waarschijnlijk is dat je niet de juiste driver voor het scherm hebt. Je kunt een 2e keer W10 starten, wellicht dat windows update je de juiste driver levert. zo niet. opstarten in safe mode en met een cd voor je scherm de drivers laden of via je browser je drivers voor beeldscherm installeren.
 6. de naam zegt het al, crap ware is crap programmatuur, dus ongewenst op een nieuwe computer. het vrijwaard dan tevens tegen geinstalleerde malware en virussen. Ik wil een nieuwe computer met alleen een O.S. geinstalleerd , verder niets!
 7. Hallo Gast, (het lijkt erop dat de family naam Gast de Janssens gaat inhalen of zelfs passeren !) Facebook wordt niet geinstalleerd (gelukkig) . Facebook werkt binnen je browser type the URL in het adres vlak: facebook.com en...........facebook verschijnt automatisch login met je facebook naam an paswoord en bingo
 8. @EricO, bedankt voor je antwoord. wat niet werkt zijn alle sites, chrome blokkeert. Ik gebruik het om een virtuele zeil game te spelen en de flashspeler die vereist is geeft veel problemen. Deze blokkeert regelmatig en dat stopt alle internet verkeer. Ik had een HD crash en na installatie van nieuwe HD, heb ik chrome opnieuw van google geinstalleerd, nieuw dus laatste versie, evenals laatste flash versie. Met CCleaner, voer ik wekelijks op maandag een schoonmaak beurt uit en maak de browsers geheel schoon. Zal wellicht nog eens probreren chrome te laden en nogmaals proberen thanks.
 9. Ik heb hetzelfde probleem met Chrome. Dit is recentelijk, in laatste maanden, pas gebeurd, wellicht na een revisie van Chrome?? Ik werk nu met Firefox en Opera, die werken wel normaal. eerst dacht ik dat het aan mijn windowsXP lag, maar ik zie dat jij W8 draait?? Op mijn W7 notebook , werkt Chrome wel normaal. PC: windowsXP-SP3 , pentium , 2Gb ram.
 10. Recentelijk werkt Chrome browser niet meer goed op mijn WindowsXP systeem. Is dit een algemeen probleem? Firefox en Opera werken wel normaal
 11. er zijn verschillen methodes , die ieder een andere verbetering hebben. - locatie van de router: door het kiezen van een zo gunstig mogelijke positie kan het bereik binnen een huis/tuin geoptimaliseerd worden. let op dikke beton muren, vloeren die het bereik in die richting verminderen. - enkele routers hebben een extra antenne die claimed extra bereik te geven, - keuze van je routers, tegenwoordig is de wifi "n" vrij normaal, deze heeft een ruimer bereik dan de oudere "b", "g" router types. - je kunt voor echt groter bereiken extra access points opnemen in je netwerk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...