Ga naar inhoud

Egelie

Lid
  • Aantal items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Egelie's prestaties

Junior

Junior (2/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. i.d.d maar in 1979 was dat nog heel simpel!
  2. Ja , aan al die dingen heb ik ook gedacht. Maar na enige veranderingen en experimenten blijkt het toch anders te liggen. Naar allerwaarschijnlijkheid ligt het aan het prgr Ashampoo HDD Control 3. Deze uitgeschakeld en ook zijn services e.d. Momenteel draaien beide HDisk permanent zonder onderbreking. Het gekke is echter dat ik nog een HD op een soortgelijke interface heb draaien die ook met dezelfde USB 3.0 HUB gekoppeld is aan mijn labtop. Daar is nooi teen probleem mee geweest. Welicht is het dus de Renkforce die een probleem kan opleveren met een prgr. Enfin het is opgelost. Ik moet indien nodig wat uitschakelen. Ashampoo HDD Control 3 gebruik ik hoofdzakelijk omdat ie ook SSD georienteerd is.
  3. zou kunnen, maar dan klopt er iets niet. Want mijn labtop draait op netstroom. Ik ga het opnieuw bekijken.
  4. ik heb een Renkforce 3.0 Hardisk unit met 2 harde schijven. Als ze in Idle mode zijn stoppen ze na ongeveer 10 min met draaien etc. Zodra aangesproken starten ze weer op. Werken verder normaal. Wat kan de oorzaak zijn van het zo maar stoppen. ?
  5. de schijven draaien normaal, maar als ik ze niet aanspreek vallen ze na pakweg 10 minuten weer af. (een soort standby-mode) . weer na pakweg 5 of 10 minuten beginnen ze weer opnieuw te draaien en herhaalt zich dit steeds. Dit dus allemaal zonder specifiek de harde schijven aan te spreken. Waar ik ik meer informatie vinden over dit verschijnsel of hoe los ik dit op!
  6. hier staat de vertraging vermeld. https://content.screencast.com/users/Egelie/folders/Default/media/c4b24a29-ee42-4f2c-b09a-71f4d05c6fb1/Hp-computer-02.jpg
  7. Uit niets blijkt dat er een (makkelijk) verwisselbare videokaart inzit.. Er zit dus in Intel HD Graphics 3000 en een AMD Radeon HD 7400M series in. Mijn probleem ziet er als volgt uit: https://www.screencast.com/users/Egelie/folders/Default/media/abd2ead1-6833-4467-b682-f75191e71a64 Verwisselvare afbeedingen staat aan. Dit geeft de beste resolutie 1600x900. MAAR met90 seconden extra opstartvertraging. Zet ik dat uit start windows gelijk op , maar met 1024x768 resolutie
  8. in bios staat Verwisselbare afbeeldingen aangevinkt. Krijg hierdoor 90 seconden extra vertraging. Bij uitvinken, gaat de resolutie omlaag naar 1024 x 768, maar 90 seconden vertraging is weg. hoe los ik dit op ??
  9. Ondertussen is dat video ook niet bepaald ideaal. Het laat je maar 15 seconden zien van de desbetreffende video. Tevens klopt er iets niet met het geluid. Wat voor een combinatie ik ook neem, het is in alle gevallen zo, dat ik de speaker moet activeren. Ook als ie z.g. al aan staat. Uit en gelijk weer aanzetten dus. Maar de eerst volgende keer dus weer. De informatie wordt dus niet onthouden! Het zou toch zo leuk kunnen zijn. Ik heb het een keer gehad dat ik een venster van 15 min had welke ik kon verschuiven. Tja, hoe doe ik dat altijd??
  10. vanmorgen (25-11-2019) volgende bericht ontvangen: Hi Frits, It should already have 8GB. 4,9 GB is what is left with the Frameo OS installed. The Micro USB input is for power only. And the frame can only display pictures (jpeg) no movies. Best regards INTER SALES A/S DENVER ELECTRONICS A/S Daniel Nielsen Service Hieruit blijkt dat ze zelf niet goed op de hoogte zijn van het een en ander. IK hem hem gelijk gewezen op de twee stroom ingangen. Wat nogal vreemd is. Als we even van het idee uitgaan dat die usb is voor stroomvoorziening, dan hadden ze er wel een extra powersupply bij kunnen doen; of vertellen hoeveel ampere en volt die moest zijn.
  11. Nee, waarom zou ik?! Ik ga niet overal reviews achterlaten. Dan kom ik nog eens 10 jaar tekort. Ben nu op een haar na 78. Ik verwacht nog 10 jaar en dan nog eens 10 jaar extra voor alle reviews?? Ha....ja..., daar word ik toch niet wijzer van ?
  12. Eenmaal ingelezen, kun je het kaartje verwijderen en prepareren met andere foto's. filmpjes gaat nog niet.
  13. Imiddels werkt het video gebeuren ! Ik was genoodzaakt dit met de hand te updaten. DWZ Fremeo op de mobiel. Ik werk sowieso met 32GB kaartjes. Maar die dienen alleen als voeding. D.w.z. de foto's worden ingelezen en opgeslagen. Vandaar die 8GB. filmpjes gaat via mobiel.
  14. Toch is de teleurstelling wederom groot. Je kunt voorlopig alleen video's importeren via de mobiel. Ik heb van alles geprobeerd, maar het lukt mij niet. Dit komt door het feit, dat de app Fremeo geen video herkent. Tevens is de hoeveelheid werkegeheugen gedaald naar 4,75 GB Ook als ik reset of opnieuw BOOT, blijft dat zo. Jammer! Tot nu toe schiet ik er nergens mee op! Hoezo update ????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...