Ga naar inhoud

Stefan-4

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Stefan-4's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Beste Harry, Bedankt voor de informatie (mijn excuses voor het 2x plaatsen, ik dacht dat ik zelf iets verkeerd had gedaan). Foutcode na samen indrukken van 'uitstel' en 'start/pauze' geeft 'ESC'. Doorblazen van het slangetje uit de niveauregelaar geeft geen oplossing. Het lijkt of het toestel problemen heeft om de trommel nog rond te krijgen zelfs bij weinig inhoud). Soms stopt hij er na een 10tal minuten mee....start/pauze begint te knipperen, en hij valt dan na een tijdje uit. Bij knipperen van start/pauze kan je ook niks meer doen behalve hem uit zetten. Bedankt al op voorhand voor mogelijke hints. Mvg, Stefan
  2. Onze AEG wasmachine Model L76485DFL (ProdNo 914531736) is een beetje het noorden kwijt... 8 van de 10 keer laat hij water staan (dus niet afgepompt) en is het wel altijd mogelijk om de deur te openen (al een paar keer onder water gestaan...). Het lijkt of hij zijn programma's niet altijd volledig afloopt (en valt soms na een kwartier al uit). Hebben al andere programma's geprobeerd, andere temperaturen, etc...soms doet hij het wel goed, maar meestal niet en blijft er water achter. Dan kiezen we spoelen en afpompen, en dan geraakt het water er uiteindelijk wel uit.
  3. Onze AEG wasmachine (zie details in onderwerp) is een beetje het noorden kwijt... 8 van de 10 keer laat hij water staan (dus niet afgepompt) en is het wel altijd mogelijk om de deur te openen (al een paar keer onder water gestaan...). Het lijkt of hij zijn programma's niet altijd meer volledig afloopt (en valt soms na een kwartier al uit). Hebben al andere programma's geprobeerd, andere temperaturen, etc...soms doet hij het wel goed, maar meestal niet en blijft er water achter. Dan kiezen we spoelen en afpompen, en dan geraakt het water er uiteindelijk wel uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...