Ga naar inhoud

AEGLavamat

Lid
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door AEGLavamat

  1. Alles zit goed vast op de print, geen losse contacten. Heb ze stuk voor stuk nagelopen, zowel optisch als fysiek.
  2. Alles zit goed vast op de print, er zijn geen losse contacten. Heb ze stuk voor stuk nagelopen, zowel optisch als fysiek.
  3. foto's van de printplaat: https://ibb.co/VmVLvYg https://ibb.co/fqynvVv https://ibb.co/XjGQPRQ https://ibb.co/18qqRZG
  4. Hoe krijg ik de printplaat uit de kunststof behuizing zonder dat ik de printplaat beschadig? Het koel element lijkt vast te zitten aan de kunststof behuizing.
  5. Hierbij links naar nog meer foto’s: https://ibb.co/GCyDP46 https://ibb.co/SQmPXt6 https://ibb.co/5Md3wHK https://ibb.co/CJYF2BB https://ibb.co/1RT2rTy https://ibb.co/Cw58qwN https://ibb.co/d6T4bVn https://ibb.co/t8STc30 https://ibb.co/YLm6GxR https://ibb.co/q5N2MMJ https://ibb.co/cyFRgTN
  6. Hierbij enkele foto's van de motor en stuur module: https://ibb.co/album/mR3bfa Zal vanavond nog wat betere foto's maken van de printplaat.
  7. Dag Harry, Het typenummer is inderdaad niet correct, dat moet zijn L76675FL. PCN is 91453091100. Alle stekkers heb ik nu los gehaald omdat de motor en stuur module zijn uitgebouwd. Kan ik de module of motor testen met een multimeter of i.d.? Foto's heb ik genoeg maar ik zal eens kijken hoe ik ze hier zichtbaar krijg.
  8. Hallo, Sinds zondag werkt mijn wasmachine niet meer. Zaterdag heeft deze nog prima gedraaid. Bij het kiezen van een willekeurig programma gaat het slot op de deur (dat hoor je heel duidelijk) en daarna even kort 1-2 sec afpompen en vervolgens niets meer. Als ik de foutcode uitlees met start/pauze en startuitstel tegelijk ingedrukt krijg ik E57 te zien op het display. Ik heb de code opgezocht op internet en dat zou "E57 Totale stroom hoger dan 15A" moeten zijn. Als ik de motor en stuur module bekijk ziet het er op het oog allemaal nog prima uit. Ook alle andere onderdelen die ik kan zien van de bovenkant en achterkant zien er als nieuw uit. Klopt het dat dit een koolborstelloze motor is? Wat kan ik nog meer doen/testen? Alvast bedankt voor het meedenken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...