Ga naar inhoud

Marja-4

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Marja-4

  1. Ik heb pas een Whirlpool wasmachine. Hij kort z’n wastijd nogal eens in als hij al een poosje aan het wassen is. En soms best heel veel. Knap irritant! Je weet zo ook nooit van te voren hoe laat hij klaar is. Als de trommel niet helemaal vol is, kan ik het begrijpen dat hij de wastijd inkort, want hij weegt van te voren de was. Maar waarom kort hij de tijd in als hij bv al een half uur aan het wassen is? Waarop baseert hij dat? Weet iemand hier een antwoord op?
  2. Ik heb pas een Whirlpool wasmachine. Hij kort z’n wastijd nogal eens in als hij al een poosje aan het wassen is. En soms best heel veel. Knap irritant! Je weet zo ook nooit van te voren hoe laat hij klaar is. Als de trommel niet helemaal vol is, kan ik het begrijpen dat hij de wastijd inkort, want hij weegt van te voren de was. Maar waarom kort hij de tijd in als hij bv al een half uur aan het wassen is? Waarop baseert hij dat? Weet iemand hier een antwoord op?
  3. Ik heb pas een Whirlpool wasmachine. Hij kort z’n wastijd nogal eens in als hij al een poosje aan het wassen is. En soms best heel veel. Knap irritant! Je weet zo ook nooit van te voren hoe laat hij klaar is. Als de trommel niet helemaal vol is, kan ik het begrijpen dat hij de wastijd inkort, want hij weegt van te voren de was. Maar waarom kort hij de tijd in als hij bv al een half uur aan het wassen is? Waarop baseert hij dat? Weet iemand hier een antwoord op?
  4. Ik heb pas een Whirlpool wasmachine. Hij kort z’n wastijd nogal eens in als hij al een poosje aan het wassen is. En soms best heel veel. Knap irritant! Je weet zo ook nooit van te voren hoe laat hij klaar is. Als de trommel niet helemaal vol is, kan ik het begrijpen dat hij de wastijd inkort, want hij weegt van te voren de was. Maar waarom kort hij de tijd in als hij bv al een half uur aan het wassen is? Waarop baseert hij dat? Weet iemand hier een antwoord op?
  5. Ik heb pas een Whirlpool wasmachine. Hij begint een katoenen was op 60 graden, met een goed gevulde trommel, op 2.20 uur. Maar na ongeveer een half uur kort hij de tijd ineens in zodat hij na ongeveer 1.5 uur al klaar is. Waarop baseert hij dat? In het begin weegt hij de was. Hij verandert dan niks aan die 2.20 uur, dit omdat de trommel vol is. Maar hij gaat dus de tijd inkorten als hij een poosje aan het wassen is. Heeft iemand hier een verklaring voor?
  6. Ik heb pas een Whirlpool wasmachine. Hij begint een katoenen was op 60 graden, met een goed gevulde trommel, op 2.20 uur. Maar na ongeveer een half uur kort hij de tijd ineens in zodat hij na ongeveer 1.5 uur al klaar is. Waarop baseert hij dat? In het begin weegt hij de was. Hij verandert dan niks aan die 2.20 uur, dit omdat de trommel vol is. Maar hij gaat dus de tijd inkorten als hij een poosje aan het wassen is. Heeft iemand hier een verklaring voor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...