Ga naar inhoud

Marloes-1

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Marloes-1

  1. Ik heb de pritntplaat vervangen, echter geeft die nu foutmelding e29...
  2. Beste Harry, Bedankt voor de snelle reactie, het resetten van de wasmachine lukt wel, alleen na 30 seconden krijg ik de foutmelding: E34 terug. Heeft u nog meer tips?
  3. Ik heb meerdere procedures geprobeerd: Ik heb de draaiknop eerst volledig gedraaid, toen naar 6 uur, de knop met spiraal ingedrukt + vasthouden en daarna doorgedraaid naar 9 uur (ook een keer na 7 uur) toen kwamen er 888 te staan en daarna weer naar 12 uur. Dit had geen effect Ik heb een schroevendraaier tegen de twee polen van de stekker gehouden (nadat ik hem uit het stopcontact gehaald heb natuurlijk) er zou mogelijk 'reststroom' zijn en na 24 uur aangezet, ook geen effect. Meerdere you-tube filmpjes gekeken met verschillende soorten resets.. echter allen zonder resultaat.
  4. Ik heb hem gereset, echter zonder resultaat.
  5. Kan iemand mij met de volgende storing helpen? Ik heb een Bosch typenummer WNAS324471/57. Logixx 7 Varioperfect. Helaas geeft de storing E34. Ik heb inmiddels de deurrelais vervangen (deze was ook afgebroken) echter is dit niet de oplossing van het probleem! HIj blijft de storing geven. Als ik een wasprogramma kies, dan doet de wasmachine helemaal niets. Na een halve minuut begint hij te piepen; storing E34. Kan iemand mij helpen? (ik heb ook al een reset gedaan, ook zonder effect) Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...