Ga naar inhoud

Els-6

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Els-6's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Inmiddels een nieuwe Miele gekocht, wat een super machine! M'n oude Bosch uit elkaar gesloopt en de trommel gebruik ik nu als vuurkorf....aanraders! :D
  2. Dank je HarryO, ik heb het getest en de machine warmt het water prima op dus daar kan het niet aan liggen. Ik zou toch graag weten hoe ik dit type kan resetten. Baat het niet dan schaad het niet lijkt me. Misschien helpt het om te vermelden dat de tijd van het ingestelde programma netjes terug loopt maar bij nog 1 minuut te gaan zit de machine nog steeds in het wasprogramma en verspringt vervolgens naar bijvoorbeeld 39 minuten resterend.
  3. Ik heb een Bosch Maxx 6kg Exclusiv WF0141ANL/08 FD 8308 700158 Het wasprogramma duurt meer dan een uur langer. Bijvoorbeeld een programma van ruim een uur duurt nu meer dan twee uur. Ik krijg geen knipperende lampjes of signalen o.i.d. en heb veel opgezocht over het resetten van de machine. Wat ik lees is tijdens de reset de toerentalknop indrukken maar die mogelijkheid zit niet op mijn machine. Wat kan ik doen zonder dure monteur te laten komen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...