Ga naar inhoud

arjospam

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

arjospam's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. de wasmachine begint niet als ik een wasprogramma aan zet. Hij zit nog vol met water van een half programma.als ik nu als programma \'spoelen\' aanzet, dan gebeurt er niets. het lampje bij \'start/pauze\' en bij \'deur\' branden. Als ik dan de knoppen indruk zoals genoemd, dan gaan de volgens lampjes branden: Eerst: start/pauze en einde Daarna: alleen einde. dan weer start/pauze en einde daarna: alleen einde etc.
  2. het is een zwf14010 en het lampjes patroon is van linksboven alle lampjes bij langs tot rechtsonder: centr. red spoelstop kort voorwassen extra spoelen start/pauze voorwassen/wassen spoelen centrifugeren einde deur en dan weer van voren af aan. vandaag heeft mijn vrouw wel een programma kunnen starten maar is hij weer middenin het programma gestopt. We denken op het moment dat er afgepompt moet worden, vandaar dat ons vermoeden is dat er iets met de afvoerpomp aan de hand is.
  3. onze zanussi trentino 1400 doet sinds vandaag niets meer sinds hij midden in een wasprogramma gestopt is. we hebben de wasmachine leeg laten lopen via het afvoer slangetje aan de voorkant en de dop van het filter eraf gedraaid. Daar kwam een klein beetje vuil uit. als we een wasprogramma selecteren en op start drukken gaat het lampje \'deur\' branden. verder gebeurt er niets. Iemand een idee wat het kan zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...