Ga naar inhoud

peter-222

Lid
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

peter-222's prestaties

Junior

Junior (2/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

2

Reputatie

  1. Bedankt voor je reactie Harry Ga ik morgen gelijk even doen Maar moet die niet gerest worden? Mvg jeno
  2. beste harry. heb is gelukt!! ik ben zo dankbaar aan uw, top. mvg jon
  3. bedankt voor je snelle reactie harry0. dan moet ik een meter aanschaffen. welke zou je voor me aanraden ? ik heb de verwarmings element en de sensor vervangen maar is nog steeds de zelfde. moet hij misschien gerest worden? omdat ik de koolborstels heb vervangen die 7mm nog maar was? mvg jon
  4. type nummer wat in de deur rand staat. ENR-WM 14E170NL / 11FD 8709 600 747
  5. Beste Lezers, ik heb een siemens wasmachine vrij jong nog, de probleem is vervolgens, dat de lampjes van 1400,800 en symbool van centrifugeren knippert, verder doet die helemaal niks. koolborstels vervangen was op ongeveer 7mm. deurslot deze heb ik van me kameraad gekregen. printplaat los gehaald gekeken op losse contacten of iets dergelijks. graag hulp . mvg jon.
  6. maar ik kan wel een programma kiezen, maar ik kan niks regelen kwa toeren ,tijd enzz. hoor ik een gepiep en komt geblokkeerd te staan met een sleutel op de display, (bij alle programma\'s.) bedankt voor je reactie. mvg andre
  7. Beste mensen. Mijn bosch wasmachine is geblokkeerd. komt op de display geblokkeerd te staan. en kan de deur ook niet los krijgen ook niet na paar minuten. heeft altijd prima gedaan. (is hij nog te resetten?) hierbij wou ik graag hulp , alvast bedankt. E Nr Wfr2850nl / 01 fd 8203 700065. Bosch Maxx comfort. Mvg Andre.
  8. ik woon in deventer. kan ik zelf zien of die stuk is? of mag k je mail of tel neem ik contact op met je. mvg cspr
  9. Super erg bedankt, ik heb de 2de was gedraait weer op zelfde programma en nou doet die het niet meer. had hem ook soda beurt gegeven. kan best dat de sode beurt hem effect heeft gegeven? maar in ieder gevall dankje wel voor je reactie. en ik had nog een vraag je me tante heeft een miele wasmachine w8.. als de trommel moet draaien knippert de lampje van spoelen.?
  10. hallo mensen. ik heb een miele v9660 meteor 1600 toeren wasautomaat die tot nu toe goed heb gedaan. vandaag viel mij op dat hij van 1:11 naar 48 minuten verspringt.(en daarna loopt de programma gewoon door) verder wast die helemaal perfect, alvast bedankt. mvg casper.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...