Ga naar inhoud

Bjrn87

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bjrn87

 1. https://photos.app.goo.gl/QV1jgzWnJYJUkfhH8 Hopelijk zijn deze foto's ok
 2. https://photos.app.goo.gl/sNrpXAqG4hFPLGE1A De NTC is inderdaad 5,7 k-ohm. De condensatoren zijn inderdaad ook in weerstandsmode gemeten. Capaciteitsmeting heb ik niet op het toestel.
 3. De klixon op het verwarmingselement geeft als waarde 1, dus ik veronderstel oneindig. Hetzelfde voor beide condensatoren van ducati. De NTC vooraan geeft een waarde aan van 5,7 bij kamertemperatuur (19°à 20°c)
 4. Ik heb maar 1 filter gevonden, en dat is degene bij de deur. Alvast bedankt voor de hulp, ik hou jullie op de hoogte.
 5. Ik heb beide ventilatorhuizen open gehad, en deze zagen er vrij proper uit na het uitzuigen. De voorste ntc zat wel verpakt in een stofnest. Hoe geraak ik in het kanaal tussen voor en achterzijde? Hier vind ik niet onmiddellijk toegang toe, als deze er is natuurlijk. Morgen zal ik alles uitmeten en een update geven van de toestand.
 6. De filter zal ik deze nacht eens in azijn laten baden. Ik heb de hele kast reeds met de stofzuiger ontstoft. Waar de voorste ventilator zit heb ik ook doorgespoeld met warm water. Is een defecte condensator een mogelijkheid van slechte luchtdoorstroming/koeling? Ik meende dit ergens gelezen te hebben. Alvast bedankt.
 7. Sinds een week krijg ik E63 als foutmelding op mijn AEG wasdroger. Eerst warmde hij nog op, nu helaas niet meer. Nog even ter info, een kleine maand geleden kreeg ik ook al eens code E50 dewelke ik zonder problemen kon resetten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...