Ga naar inhoud

Bart_DC

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bart_DC

  1. Nagekeken ja. 2 kabels. zitten goed bevestigd en voor de rest is daar niets aan te zien (geen brandplekken bv). Zou hier iets aan kunnen liggen misschien?
  2. Dag lampje, even afwezig geweest.... Ondertussen hebben we wel een nieuwe Siemens wasmachine, de was kon immers niet wachten thuis. De patiënt rust momenteel nog in de garage 🙂, tot de finale beslissing valt. Daarnet nog even nagekeken wat er werd voorgesteld. Het gaat wel degelijk over fout E57 (rest is een typefoutje). - Fout gereset via procedure, maar fout blijft terugkomen. - ander stopcontact: idem - daarnet naar nieuwe print gekeken, die ziet er nog steeds goed uit (niet opnieuw doorgebrand) - motor uitgemeten. 3x 6, Ohm - dus ok - Tachometer niet direct gevonden, wel nog een 2draads-stekker op het bord met open kring tussen de contacten. (weet niet of dat de tacho is, kabel gaan niet naar de motor maar naar het besturingspaneel vooraan) Dus alles al geprobeerd, maar geen oplossing. Dan toch maar de machine aanbieden voor oud ijzer ? Of zijn er verzamelaars voor reserveonderdelen die dat willen? Ik heb alvast een nieuwe invertor print in de aanbieding 🙂
  3. Ik lees ook dat het eventueel de motorwindingen zijn die nog zijn doorgebrand. Kan ik dat makkelijk controleren?
  4. Ook alle stekkers al eens aangedrukt en ander stopcontact. Geen succes 😞
  5. Hoi, Bedankt voor de reactie. Net de werkwijze meermaals geprobeerd. De display toont na de stappen idd de laatste fout E57. Bij draaien naar 8 verdwijnt ze (maar geen 8:88). Na enkele seconden komt ze weer op E57, situatie blijft hetzelfde.
  6. Beste leden, ik heb een Siemens iQ700 varioPerfect Wasmachine (WM16S441FG/01) van een 10jaar oud. De wasmachine gaf foutmelding E57. Via internet-forums gevonden dat dit een probleem met de trommel is en meestal de invertor-sturing is. Deze uitgebouwd en inderdaad op 2 plekken doorgebrand. Ik heb een nieuwe printplaat besteld voor dit type, ingebouwd, maar de foutmelding blijft. De trommel kan ik wel handmatig ronddraaien, maar bij starten krijg ik na 20sec terug foutmelding E57. Heeft iemand een idee wat er nog kan zijn dat ik kan controleren? Dien ik de wasmachine nog te resetten? Hoe? alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...