Ga naar inhoud

SMEGWML168

Lid
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

SMEGWML168's prestaties

Junior

Junior (2/8)

  • 30 dagen mijlpaal
  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Geproduceerd 2009, 2010 gekocht... @Lampje, ik dank je hartelijk voor je input en hulp. Vriendelijke groet, Maarten
  2. Om weer 30 euro erin te stoppen voor een slot gaat ons te ver...
  3. @Lampje, Na veel moeite heb ik het slot er weer in kunnen krijgen (de kunststof van het huis van het slot was breekbaar geworden, daarom was de staat niet goed meer), en de rubbersluiting ook weer op z'n plaats (wat een werk, zeg!). Daarna de deur dicht en de machine op pompen gezet (voordat de stroom er weer op ging). Stroom erop: de zekering van deze groep knalde eruit + de aardlek. Ten einde raad.
  4. Er lijkt niets mee mis te zijn, of het moet het contact zijn; dat lijkt een oxidatie plekje te hebben in het midden van het contact; zie foto. @Lampje
  5. Ik wist niet of dit een gesloten contact of een open contact was.. @Lampje
  6. Dank je opnieuw @Lampje!! Zo moet het kunnen lukken; Ik was vandaag weg, ik doe het morgen. Fijne avond en tot morgen. Groeten @SMEGWML168, Maarten
  7. Dankjewel @Lampje, het slot zit moeilijk, verborgen, daarom had ik de stekker uit het control board gehaald en aangezet, maar hij ging piepen; kon niet werken. Ik probeer later vandaag het slot eruit te halen, maar ik weet nog niet hoe. Het voorpaneel zit aan de trommel vast, dat is een flinke klus.
  8. Ik heb ze gebeld; klopt dat ze geen wasmachines meer maken. Die van ons heeft een Siemens control board... Hij moest zoeken, en helemaal onderaan de lijst met errors staat: F35 - deur. Er zou iets met de deur zijn? Dat is wel het laatste wat ik verwacht.
  9. We gaan morgen naar het repaircafe. Maar ik heb met het oude control board erin de reset uitgevoerd: F35! Wat betekent dat? Het zou een verklaring kunnen zijn..
  10. Ontzettend bedankt voor je uitgebreide reactie. We hebben de machine op 30, 40 en 60 gr gedraaid in hetzelfde stopcontact, en dit is ook een geaard stopcontact op een andere plek in de ruimte. Ik wilde echter de machine op eigen groep aansluiten, en toen ging het weer mis, en daarna ook op de groep waar het goed ging met 3 wasbeurten. Als je langskomen wilt bij ons, dan ben je meer dan welkom en we betalen, maar daar zit je waarschijnlijk helemaal niet op te wachten. Je hulp is tot nu toe fantastisch. Ken je misschien iemand in Arnhem die ons helpen kan? Groeten, Maarten
  11. Gisteren ook 2x 30 graden was gedraaid, zonder problemen. Het is nog steeds een raadsel. Zou een reparateur de fout met een Megger kunnen opsporen?
  12. Ik heb alle koolstof van de draden bij de plug van de motor ontdaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...