Ga naar inhoud

RobOlgers

Lid
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

RobOlgers's prestaties

Junior

Junior (2/8)

  • 30 dagen mijlpaal
  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Sorry ‘Lampje’, ik stelde enkel twee vragen! Misschien hoef ik na de antwoorden geen onnodig werk te doen. Dat is toch zo gek niet? En de machine doet het! Alleen niet zoals zou moeten. En iets vriendelijker reageren mag ook wel hoor.
  2. Zonder nog iets veranderd te hebben, even geen tijd, heb ik bij weer een droogbeurt de afvoerslang eens in een emmer gehangen. Wat blijkt, een aanzienlijk deel van het water wordt toch via de slang afgevoerd en in de condensbak staat ook wat water. Kan het dan alsnog de magneetbekrachtiging zijn? Of moet ik denken aan een licht vervuilde condensor? Dank voor de reacties.
  3. Droger weer gebruikt, reservoir weer vol. Reiniging heeft dus niet geholpen. Ander vreemd iets: wanneer de droger nu aangezet wordt, staat de tijd vanzelf op 3:11 uur. Voorheen was dat 2:47 uur. Is dat niet vreemd?
  4. Dankjewel Lampje, ik heb inmiddels 2x het reinigingsprotocol (P03) doorlopen. Helaas heb ik geen was meer om te controleren of het geholpen heeft. Nog enkele dagen wachten. Daarna ga ik een vervangende klep kopen en jouw instructies volgen. Ik hou je op de hoogte maar dat kan nog enkele dagen duren. Dank en fijne zondag verder. Groet, Rob
  5. Dag Lampje, dank voor de YouTube link. Ga ik morgen proberen en laat het weten. Vriendelijke groet, Rob
  6. Lampje, bedoel je dit met de klep linksonder? Zie afbeelding Kan ik die zo eruit wippen?
  7. Dag Lampje, ik heb geen idee of de spoelklep van de automatische reiniger nog werkt. Hoe kan ik dat controleren? Ik zou zo graag een methode vinden, zoals je in YouTube filmpjes ziet van andere machines, om bepaalde reinigingsprogramma's of iets dergelijks te draaien.
  8. Dank voor de reacties. De droger droogde niet meer en toen bleek de condensbak helemaal vol te zitten. Die moet nu na elke droogbeurt geleegd worden. Voorheen werd dit condenswater via de afvoer afgevoerd. Hierbij ook het typeplaatje.
  9. Onze Bosch condens warmtepomp wasdroger WDT67 voert condenswater niet meer af. Nu is na elke droogbeurt de condensbak vol. Er is niets mis met de afvoerslang of de afvoer, allemaal nagekeken. Pluizenfilters en vochtigheidssensor zijn schoon. Wat te doen? Bij voorbaat dank voor de reacties. Vriendelijke groet, Rob
×
×
  • Nieuwe aanmaken...