Ga naar inhoud

Xavier13

Lid
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Xavier13's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Helaas niets kunnen vinden. Zonder de mogelijkheid om extra opties in te stellen heb je er ook niet veel aan. Aangezien de droog prestaties bij beddengoed toch al niet best waren, doordat de trommel maar 1 kant op draait, besloten om deze maar af te voeren. Dit was mijn eerste warmtepompdroger. Veel van geleerd, voor een goede droger moet je letten op wisselende draairichting van de trommel en een zelfreinigende condensor. Had de Samsung niet waardoor de prestaties niet goed zijn. Heb een Siemens IQ700 besteld die deze functies wel heeft. Ben benieuwd hoe die bevalt en gaat hopelijk langer dan 5 jaar mee. In ieder geval bedankt voor de support.
  2. Ja, klopt /EN, zie foto Zal van het weekend de printplaat er nog eens uithalen en onder een vergrootglas bekijken.
  3. Welke gegevens heb je nog nodig dan, ik heb het volledige typenummer al vermeld DV80M8214AW en foto's van de printplaten toegevoegd.
  4. Nee, kinderbeveiliging is ook niet het probleem. Dan zou er CL in het display staan. Storing is willekeurig. 99% van de tijd werken de knoppen niet. Gisteren voor een paar minuten wel. Kon toen ook de smart control aanzetten. Vermoed ergens een condensator die verlopen is. Op fixpart staat een printplaat WE8000HE van de knoppen te koop maar geen idee hoe ik deze los krijg van het bedieningspaneel. Anders zou ik die vervangen om te kijken of het probleem daar in zit.
  5. Voor de zekerheid de tip van Lampje nog geprobeerd, heel de nacht de stekker eruit. Helaas geen resultaat. Is er iemand die elektrische schema's heeft van deze warmtepompdroger? Kom nu niet verder dan de spanningsregelaar op de bedieningsprint, die is netjes 5V. Tot zover in orde dus.
  6. Geef het weinig kans, vanmiddag al 2 uur spanningsloos geweest toen ik de printplaten heb gedemonteerd. Vraag is nu welke printplaat er defect is. Er zijn 3 printplaten. Heb ook met een fohn het één en ander warm gemaakt om te kijken welke print er defect is. Koud maken kan soms ook helpen maar heb op het moment geen koelspray
  7. Al geprobeerd, schoonmaken helpt helaas ook niet. Alle printplaten en verbindingen ook gereinigd, ook zonder resultaat. 12v is aanwezig op de printplaat van de capacitieve toetsen. Helaas staat de smartcontrol niet standaard aan bij power on anders kun je het met de app instellen. Deze moet je iedere keer aanzetten maar is ook een capacitieve toets die dus niet werkt. Vanmiddag werkte de toetsen even maar nu weer niet.
  8. De tiptoetsen van mijn samsung warmtepompdroger werken niet meer. Kan met de draaiknop wel een programma kiezen en de droger starten. Werkt allemaal goed maar kan geen extra opties kiezen met de toetsen. Aan de printplaat is niets te zien, geen elco's die bol staan of iets dergelijks.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...