Ga naar inhoud

Sjors

Lid
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Sjors's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Ik heb helaas de moed opgegeven.. Het vervangen van de niveausensor maakte het probleem alleen maar erger, de machine bleef maar water pompen waardoor de trommel volledig vol liep met water. Ik had het vermoeden dat er meer aan de hand was. Helaas lopen de tarieven van monteurs met telkens weer voorrij- en onderzoekskosten al snel heel hoog op, laat staan de kosten voor onderdelen. Dat is begrijpelijk voor de monteurs, maar voor een consument heeft dit alleen zin wanneer de huidige machine nog veel waarde heeft. We zijn uiteindelijk voor een andere tweedehands wasmachine gegaan die nagenoeg goedkoper uitkwam dan wanneer er een monteur aan te pas zou moeten komen. In elk geval hartelijk dank voor de snelle hulp!
  2. Een nieuwe poging geeft weer storing OE. Vandaag de boel weer los gehaald. Het slangetje van de niveauregelaar aan beide kanten losgehaald en schoongeblazen met een compressor. Daar kwam geen vuil uit. Ook het zwart-rubberen verbindingsstuk tussen de sensor, trommel en pomp schoongemaakt. Daar zat wat troep in maar voor mijn gevoel niet ongebruikelijk veel. Verder heb ik geen lekkages kunnen ontdekken, alles was mooi droog. Ook een kort programma van 30min gedraaid en ernaast blijven zitten. De pomp pompt het water snel weg. Ga nu kijken hoe hij het doet, mocht dat niet helpen dan probeer ik een nieuwe niveausensor.
  3. Inmiddels de tijd gehad om ernaar te kijken. De foutcode is nu veranderd in FE..
  4. Bedankt voor je antwoord, ik ga er naar kijken. Hoe kan ik de pomp het water laten wegpompen? Op het moment dat de foutcode wordt weergegeven zit de kuip voor een deel vol met water, wanneer ik dan een kort programma draai dan wordt de kuip netjes geleegd.
  5. Hoi! Sinds een paar dagen heb ik een probleem met mijn LG wasmachine. De machine geeft een OE foutcode, wat duidt op een probleem bij de afvoer van het water. Ik heb het volgende al geprobeerd: Gecontroleerd of de afvoerslang vrij wegloopt (geen knikken), Afvoerslang vervangen voor een nieuwe, Filter van de pomp schoongemaakt (was al behoorlijk schoon), Gecontroleerd of de rotoren van de pomp vrij kunnen draaien, check, Het sifon gecontroleerd en schoongemaakt. Getest met een kan water, het water loopt direct weg dus daar geen verstopping. Wanneer de foutcode wordt getoond kan ik opnieuw een was draaien, waarna het water ook gewoon netjes wordt weggepompt. De eerste 1 of 2 wasjes gaan goed, daarna komt de foutcode weer terug. Heeft iemand een idee wat hier het probleem kan zijn? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...