Ga naar inhoud

JoepBr

Lid
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

JoepBr's prestaties

Junior

Junior (2/8)

  • Helpende hand
  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Vandaag de machine uit elkaar gehaald en de 2 sensoren schoongemaakt, er zat met name onder de sensoren veel pluisjes. Nadat ik de droger weer in elkaar had gezet krijg ik continu de DC foutcode. Alles zit weer zoals het zat op zijn plek en de deur klikt goed dicht. Wat kan dit nu weer zijn..
  2. Maakt de stand "warme lucht" dan überhaupt geen gebruik van die sensoren? Want die stand werkt nog prima.
  3. Oh dan heb ik weer wat omhanden geen probleem, maar herkennen jullie dit euvel met defecte of vervuilde vochtsensoren? Zag dat ze relatief betaalbaar zijn en wil het zeker proberen.
  4. Hoe kan ik die demonteren? Zie dit niet terug op het internet. Zojuist afgedaan met azijn maar hetzelfde resultaat. Zie video ter verduidelijking 20230801_214054.mp4
  5. De enige sensor die ik weet te vinden is de stalen pin onder het pluizenfilter, ik weet niet of je die bedoelt?
  6. De machine start zoals gebruikelijk met de tijd van het programma in beeld. Na een periode van een paar minuten springt de tijd naar 0 en speelt het deuntje alsof het programma volledig is doorlopen en schakelt de machine vervolgens uit.
  7. Wederom problemen met de Samsung DV80M5210QW... Machine in 2020 aangeschaft, vorig jaar waterpomp defect en deze vervangen. Nu schakelt de machine zich na een paar minuten uit, alsof het programma al is afgerond. Was is nog zeiknat. Het enige programma wat nog werkt is warme lucht. Dan volgt hij het volledige programma, wordt goed heet en pompt het water af. Alle overige programma's werken niet meer. Wat o wat kan het zijn? Uiteraard alle filters en de sensor gereinigd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...