Ga naar inhoud

ydo2

Lid
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ydo2

  1. nieuwe bord binnengekregen (60euro) en de wasdroger werkt weer. Ik ga wel bij de defecte bord , de hierboven genoemde chip vervangen voor het geval deze weer stukgaat. Nogmaals bedankt voor al de informatie en meedenken.
  2. ik ben ook geïnteresseerd in circuit diagram, waar kan ik deze vinden.
  3. wat kan ik zeggen, DANK JE WEL. Wel in grote letters maar goed bedoeld ?
  4. chip met in totaal 8 pennen, 4 aan elke zijde is: kknad l117mri. Als ik zoek via Google is deze een Power Management IC. Bij https://www.aliexpress.com/item/33020343842.html 5stuks voor 1.84 euro. Ik heb al de volledige bord besteld, toch wil ik een poging wagen, gezien dat ik een extra bord in mijn handen heb, en deze chip ook de ene is welke ik moet wisselen.
  5. na wat zoeken heb ik volgens mij de component gevonden. Prijs lijkt mee te vallen, 60euro. Blijft dat het heel veel is in vergelijking met vervanging van het defecte component. Dit weet ik ook pas als ik de defecte component kan lokaliseren. https://www.samsungparts.eu/samsung-parts/dc92-02020a.htm?cs-action=resp
  6. na wat zoeken heb ik volgens mij de component gevonden. Prijs lijkt mee te vallen, 60euro. Blijft dat het heel veel is in vergelijking met vervanging van het defecte component. Dit weet ik ook pas als ik de defecte component kan lokaliseren. https://www.samsungparts.eu/samsung-parts/dc92-02020a.htm?cs-action=resp
  7. ook bij deze pcb kon ik de chip niet achterhalen.
  8. afbeelding afkomstig uit de zijkant en niet het frontpaneel, frontpaneel heb ik niet los hoeven te monteren. Volgens mij is deze het controlboard, en kan ik het beste pcb bestellen, maar ik kom er niet uit. QR code zitten scannen en ook met andere nummers op de afbeelding in Google zitten zoeken zonder resultaat. Welke winkel en/of site verkoopt dit onderdeel? Ik ben ook benieuwd hoeveel de tweede optie chip vervangen gaat kosten, maar moet deze eerst vinden, voordat ik kan kijken of ik deze kan vervangen. Iemand een idee? Ik ben we handig in solderen ook met pcb, maar ga kijken of het waard is.
  9. wat en top respons, dank je wel. Wat jammer is dat ik over een week pas tijd heb om hiernaar te kijken. Toelichting is in ieder geval duidelijk. Terugkoppeling over het resultaat zal later volgen.
  10. Goedenavond, Ik heb sinds kort problemen met mijn wasdroger omdat deze uitvalt binnen 2 a 5 minuten. Ik kan deze opnieuw starten maar de resultaat is hetzelfde. Wasdroger is bijna 3 jaar oud en buiten garantie. Het display toont dan ook niks meer, dus echt uit. De stofbak legen wij na elke droogbeurt, dus deze is schoon en leeg. De condensator heb ik ook schoongemaakt. De opvangbak van het water is ook leeg. Ik ben wel een link tegengekomen binnen de kieskeurig forum, welke volgens mij hetzelfde probleem beschrijft. Ik weet dus niet of ik hetzelfde advies kan volgen aangezien ik een nieuwere wasdroger heb. Moet ik een andere IC's LNK en TNY een chip moet kopen, hoe kan ik deze herkennen? Ik heb ook geen schema en/of repair manual ook geen idee of ik deze nodig heb.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...