Ga naar inhoud

JoLi

Lid
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JoLi

  1. Natuurlijk is het mijn probleem. Door allerlei redenen kon ik er pas eergisteren aan beginnen. Ik heb alles gedaan zoals je beschreven hebt en zoals ik al schreef kwam er niet veel vuil uit en wordt er geen warme lucht geblazen. Intussen heb ik besloten een andere aan te schaffen. Alleszins hartelijk dank voor alle uitleg. vriendelijke groet
  2. Het is er eindelijk van gekomen maar veel vuil komt er niet uit. Ik denk dat het iets anders is want er wordt geen warme lucht geblazen.
  3. Sorry, ik heb blijkbaar niks meer laten weten. Mijn droogkast staat in de badkamer op de eerste verdieping. Ik wil ze binnenkort met hulp naar benedendragen en de zaak buiten doorspoelen maar door allerlei omstandigheden is dat er nog niet van gekomen. Maar als het zover is laat ik het zeker weten.
  4. Oké, dan moet ik nog eens een nieuwe poging doen. Bedankt alvast voor deze uitleg.
  5. Gisteren nog eens tijd gehad. Er zat helemaal niet zo veel vuil in. Het zal een ander probleem zijn denk ik.
  6. Ah oké, het is de andere kant. Je had eerst de linker kant gezegd. Ik had natuurlijk ook die kant eens kunnen losmaken. ? Bedankt in elk geval. Als mijn test straks niets oplevert zal ik later in de week opnieuw proberen. vriendelijke groet Jo
  7. Eindelijk tijd gehad om me er aan te zetten maar ik heb er te weinig verstand van. Ik weet niet eens waar de pomp zit. Enkel de filters heb ik met azijn gedaan. Vanavond zal ik eens proberen maar ik heb er weinig hoop op.
  8. Ik laat het je weten als ik eraan begonnen ben. Bedankt alvast voor de tips.
  9. Het probleem is dat er echt niks water in het reservoir zat na het drogen van enkele grote handdoeken en nadat de droger lang had gedraaid waren de handdoeken ook nog niet echt droog. Ik zal het deze week proberen op te lossen aan de hand van uw uitleg. Zal voor eind van de week zijn, kwestie van tijd hebben. Alvast heel erg bedankt.
  10. Hallo ik heb een conversatie van u gelezen op klusidee. Geldt uw uitleg (hieronder) ook voor mijn condensdroger ? Zie bijlage voor het model. vriendelijke groet Jo Bovendeksel losnemen schroeven aan achterzijde naar achteren schuiven tillen en de linkerzijwand ook losmaken en afnemen. Je zult het systeem grondig moeten reinigen, waarbij je als je resultaat wilt boeken een warmwaterstraaltje nodig is uit bijv. drukspuit voor de tuin. Want de condensor zit vast en kun je er niet uithalen. Begin eerst het zichtbare vuil los te maken met een kwast , tandenborstel en warmwater en zuig dit vuil op met een natzuiger. Reinig alle luchtkanalen met een kattenstaart en de stofzuiger. Haal de pomp en vlotter los en maakt dit ook goed schoon, daar zit het meestal verstopt met haren en vieze blubber. Gebruik je wasverzachter, doe dit niet meer en vervang het door schoonmaakazijn, al dan niet met een geurtje. Spoel het gehele ondercompartiment door aan de voorkant in de condensor te spuiten en het vocht op te zuigen in het pompbakje. Giet ook warmwater in de omkasting van het reservoir, deze overstort komt ook bij de pomp uit en kan verstopt zitten en blaas de leiding van pomp naar de tank boven door. Blijf spoelen totdat er alleen nog schoonwater in de zuiger komt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...