Ga naar inhoud

Koster71

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Koster71's prestaties

  1. Opgelost door de lege wasmachine een paar keer op een spoelprogramma te zetten. Het clipje kwam hierdoor los en kon verwijderd worden. Deze tip had ik van een andere monteur gekregen om het spoelprogramma en het afpompprogramma te gebruiken om de clip los te krijgen.
  2. Net een monteur gebeld. Hij gaf aan dat het clipje waarschijnlijk naast de trommel terechtgekomen is en dat het echt een megareparatie zou zijn om hier bij te komen en dat het clipje bijna niet onder de trommel kan komen. En dat het clipje (ongeveer 2 cm lang) waarschijnlijk vanzelf een keer wegspoelt door het draaien van de trommel.
  3. Als ik met de hand de trommel beweeg, is er een licht schurend geluid te horen. Het lijkt te komen van de onderkant van de trommel. Ik vermoed dat er een stuk van een buigzame afsluitclip (plastic clip met 2 metalen draadjes) van een broodzak tussen is gekomen. In de rand van de trommel vonden we namelijk 1/3 deel van zo'n clip. Hoe kunnen we bij de onderkant van de trommel komen om dit voorwerp te verwijderen? Het gaat om een Siemens WMN16T3471/01 wasmachine. Als het niet te moeilijk of risicovol is dan zou ik het graag zelf willen proberen op te lossen. Of kan ik hier beter een monteur voor laten komen? En wat is het risico als we de wasmachine blijven gebruiken? Komt het clipje waarschijnlijk gewoon in het pomphuis terecht of kan dit echt schade aanrichten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...