Ga naar inhoud

Berry7025

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Berry7025

  1. 1 minuut geleden, Lampje zei:

    Ik zit me toch wel af te vragen, waar het nummer van de beller vandaan komt? als mensen, die niet van de bank zijn, vooral ouderen er in luizen om hun bankpas, liefst met pincode aan een medewerker van de bank mee te geven.

    Ik kan een vast nummer bijv. op mijn mobiel instellen om te laten zien waarvandaan ik bel. net als spammail je krijgt vanaf je eigen e-mailadres. Alles is wel dmv onderzoek weer te achterhalen. maar of je daar blij mee bent?

     

    Houd 1 ding voor ogen dat een bank nooit je pas ophaalt of je pincode vraagt.

  2. Op 19-12-2021 om 15:10, Alex zei:

    Goede opmerking. Het is tegenwoordig wel wat lastiger gemaakt voor bedrijven om jou te mogen bellen. Voorheen moest je je hiervoor inschrijven bij het bel-me-niet register. Maar tegenwoordig ben je als consument beter beschermt tegen ongewenste telefoontjes. Jij moet als consument eerst toestemming hebben gegeven voordat bedrijven jou mogen benaderen. Zie ook: https://www.consuwijzer.nl/telemarketing

     Ook nu wordt ik nog steeds lastig gevallen voor telemarketing van zogenaamde energiebedrijven waar ik nog nooit zaken mee heb gedaan of de zogenaamde Microsoft updates.

    Dan een ander punt dat een ziekenhuis of huisarts anoniem belt scheelt heel veel telefoontjes van mensen die terugbellen.  Ik zit aan de kant waar deze bellers weer naar toe bellen en dan wilt men doorverbonden worden met degene die gebeld heeft. Wie dat geweest is zal men zelf aan moeten geven het gaat vaak om honderden zo niet duizenden die gebeld kunnen hebben. Deze terugbellers blokkeren dan weer de mensen die wel weten waar ze voor bellen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...