Ga naar inhoud

emiele

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

emiele's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. hallo lampje, bedankt voor die leerrijke video's, maar het filmpje " Inside a Washing machine motor; explanation, pinout, teardownand experiments" is helemaal hetgeen wat ik nodig had. Net dezelfde motor . Testen maar, hopelijk ligt hier het probleem. Buiten de riem Bedankt voor alles en misschien tot later met goed nieuws
  2. heb het gevonden, dat zit zeker in de koolborstelhouder en is volgens mij niet te vervangen
  3. is bijna hetzelfde machine als op het you tube filmpje " miele wasmachine koolborstels en schokbekers vervangen " te zien is.
  4. ik heb even op you tube gekeken voor het tacho circuit maar ben er niet wijzer door geraakt. Heb ik wel een tachogenerator op mijn wasmachine w842 . Sorry voor deze stomme vraag.
  5. Toen ik aan de trommel draaide bleef die toch nog een tijdje nadeinen maar stelde wel vast dat de riem nogal los zat. Heb een nieuwe besteld en als het probleem opgelost is had ik gedacht de schokbrekers te vernieuwen. Anders zal het een nieuw wasmachine worden. Al meer dan 25 jaar oud ( 2007 ) draadbreuk is er volgens mijn meter niet stuk Zodaar ik nog even tijd heb zal ik tacho spoel even checken. Alvast bedankt voor de reactie.
  6. Hallo, Enkele dagen geleden begonnen mijn lampjes SPOELEN te knipperen van mijn wasmachine. Uit ervaring had ik mijn koolborstels gecontroleerd en toch maar vervangen. Lampjes bleven maar knipperen. Printplaat gecontroleerd , 1 relais was defect maar heb er toch 2 relais vervangen RT 424012 en de zekering 6.3 a 250v Ook geen resultaat. Wat nu? heeft iemand hier al ervaring mee? Dank u.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...