Ga naar inhoud

Nicole123

Lid
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Nicole123's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

1

Reputatie

  1. Ja, om de zoveel tijd een wasje van 90 graden. Maar ik zal het vaker doen en ik zal nog even laten weten wat ie doet met een volle trommel. Bedankt!
  2. Het lijkt erop dat het uitblazen van het slangetje heeft geholpen. De wasmachine heeft nu leeg goed gedraaid. Dus hopelijk blijft het zo. Bedankt voor jullie hulp ?.
  3. Daar moet het bovenblad ervoor af toch? Dat gaan we vanavond proberen
  4. We hebben de stekker eruit gehaald en een paar uur eruit gelaten. Zojuist opnieuw erin gedaan en de wasmachine leeg aangezet. Na een paar minuten blijft ie weer stilstaan met het knipperende symbooltje met 2 streepjes (2e van links). Vervolgens weer op play gedrukt en dan doet ie het weer voor een paar minuten. Dan stopt ie weer. Nu maar uitgezet. We zullen morgenavond het bovenblad eraf proberen te halen en anders zal er een monteur langs moeten komen, denk ik.
  5. Bedankt voor jullie reacties. We zullen het vanavond eens proberen. Ik laat het weten.
  6. Super, dank je. Ja we hebben het over het bovenste rijtje, de 4 symbolen
  7. De tweede van links. Gisteren maakte ie de was nog wel af. Nu net bleef ie op 15 minuten knipperen op het meest rechtse symbooltje. Hopelijk kun je helpen ?
  8. Wij hebben een Samsung Eco Bubble. Als ik die aanzet, blijft het tekentje water knipperen. Na 10 minuten knippert ie niet meer, druk je nogmaals op play en doet de wasmachine het. Weet iemand wat er misgaat? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...