Ga naar inhoud

WWH

Lid
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door WWH

  1. Hij heeft goed gedraaid vanmiddag. Heel erg bedankt! Mvg Wouter
  2. Ja, als het eenmaal brandt dan gaat het heel hard, dat weet ik. Dat hebben ze me bij diverse bhv cursussen ook laten zien. Daar schrik je wel van. De rookmelder hangt op de overloop ernaast. Ik begrijp dat het uitzetten dus niet kan omdat er eerst nog wat koude lucht langs het verwarmingselement moet gaan?
  3. Halle lampje! Ik heb de thermostaat vervangen. Er netjes ingepopnageld. Alles weer terug geschroefd, alle kappen van de droger er weer op en aangezet. Paar minuutjes laten draaien, werd weer netjes warm. Wat denk je is het veilig zo om hem gewoon te laten draaien of moet ik nog iets testen verder?
  4. Geweldig! Ik heb er gelijk een besteld.
  5. Hallo lampje, Ik heb er weer even aan kunnen prutsen dit weekend en de thermostaat eruit gekregen, dit staat er allemaal op: Type 261/pb ms5 Een ovaal met +s erin Een driehoek met vde erin 1b/31/250 ~t175k Een rechthoek met ELTH (ziet eruit als een merk) En dan aan de zijkant: 125°C En op z'n kop 45-06
  6. Hallo, Als ik de thermostaat doormeet maakt deze geen contact. De andere wel, die geeft dan 0 ohm aan. Ik heb ergens gezien dat je een gaatje kan boren in zo'n vaste thermostaat. Je kan dan het metaaltje aan de binnenkant terugbuigen en dan zou het weer moeten werken. Ik vond dit niet zo'n goed idee, zo met die brandgevaarlijkheid en dacht nou ik bestel wel gewoon een nieuw element. Maar die zijn tegen de 100 euro! Daar schrok ik nogal van dus ben nu erg benieuwd naar uw eventuele oplossing. Ik heb foto's toegevoegd als het goed is.
  7. Daar ben ik weer, Het wasdroger reparatie project moest even op een zijspoor. Ik heb geprobeerd dat rode knopje in te drukken maar het is niet echt een knopje, het lijkt gewoon een stukje plastic. Zie of doe ik het verkeerd?
  8. Google zegt het rode knopje indrukken. Dat ga ik vanmiddag proberen. Dan schroef ik hem eerst dicht ;) en probeer hem nog eens aan te zetten.
  9. Hallo Lampje, De draden waren inderdaad flink aan het gloeien en het beetje stof dat er op lag begon inderdaad te verbranden. Ik heb hem toen maar gauw weer uitgezet. De kappen waren dus open idd, ik heb hem zo laten draaien zodat ik kon beter kon zien/horen waar die herrie vandaan kwam. Het pnc nummer heb ik nu niet bij de hand (excuses ik dacht dat typenummer genoeg zou zijn) Het verwarmingselement op de foto lijkt op de stekker na wel precies hetzelfde. Ook de twee thermostaten. Je zegt dat ze resetbaar zijn, hoe doe ik dat? Gr wouter
  10. Hallo, Ik heb een kapotte droger. Deze storingsmelding heb ik naar een monteur gestuurd maar die vind het lastig op afstand. Hopelijk kunnen jullie wel met mij meedenken. Het verwarmingselement gaat niet meer aan. De droger maakte herrie, ik heb hem opengemaakt en er een fietsventieltje uitgehaald(uit een broekzak gevallen) de herrie is nu weg maar nu gaan de gloeispiralen niet meer branden. De eerste keer dat ik hem aanzette toen hij openstond gingen deze wel branden. Zit er een thermische beveiliging op of iets? Of zou het toch doorgebrand zijn? Er staat volgens mij wel spanning op de draden die ernaartoe lopen. Ook op de thermostaten die aan het element vastzitten. Ik weet niet goed hoe ik de spanning op de spiralen kan meten maar volgens mij staat daar geen spanning op. Het ziet er allemaal nog helemaal heel uit. Hopelijk kunt u mij een duwtje in de goede richting geven. Het gaat om een aeg t36600 Type 541245 Alvast bedankt voor de eventuele hulp en in idee geval voor het draaiende hpuden van een website zoals dit. Mvg Wouter
×
×
  • Nieuwe aanmaken...