Ga naar inhoud

TSD

Lid
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

TSD's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Dat snap ik niet? Zien wij wel hetzelfde? Ik heb overzichtfoto's van de print geplaatst, beide zijdes. Ik herken nergens zwarte vlekken in.
  2. Geen idee wat je nu wil, gaat me nu enkel om waar zit die veligheidsweerstand, meer niet.
  3. Heb de overzicht foto's toegevoegd ?; https://photos.app.goo.gl/gTrN9RkryXFh7vZA7
  4. Ik heb de soldeerpunten van de chip, relais en condensatoren ververst. Stekkers mannetjes en vrouwtjes met contactspray behandeld. Doet het al weer een tijdje prima. Maar wil toch een chip en veiligheidsweerstand hebben liggen voor het geval het er weer mee kapt.
  5. Ik heb geen losse relais kunnen ontdekken.. jij wel op de foto's?
  6. Ik ga de soldeerpuntjes maar verversen en de stekkertjes met contactspray behandelen.
  7. Hier de mijne https://photos.app.goo.gl/gTrN9RkryXFh7vZA7
  8. Dank! Maar de droger deed het ineens weer. Het gepiep is gestopt, en heb 'm al weer een paar keer kunnen gebruiken. Evengoed bedankt!
  9. Hij doet het ineens weer 🤷. En ik bedoelde dat ze meeknipperen met de piepjes en daartussen in het zelfde tempo zonder hoorbare piepjes. Het waren telkens in totaal 12 piepjes, in salvo's van 4, dus 3x 4.
  10. Hoi allen, Ik heb hier een Siemens Champion E 46-17 WT46E172NL/15 welke enkel nog maar piept, en gaat niet aan.. De droger piept 3 salvo's van elk 4 piepjes, is dan een tijdje stil, en herhaalt dit om de zoveel tijd. Tevens knipperen de volgende lampjes vrolijk mee; Antikreukfase/Einde Strijkdroog Drogen Heb al gedaan; Alle filters grondig gereinigd, de droger stofvrij van binnen gemaakt, slangen gechecked van de pomp om ervoor te zorgen dat deze niet verstopt zitten. De vlotter werkt naar behoren en is schoon. Wat zou ik zelf nog kunnen checken? Iemand die dit specifieke probleem eerder heeft gehad? De droger deed het plots van de een op andere dag niet meer.. laastste gebruik was er niks mee aan de hand. Alvast hartelijk dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...