Ga naar inhoud

SFL

Lid
  • Aantal items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

SFL's prestaties

Junior

Junior (2/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. De foutcode resetten lukt niet. Of ik doe iets verkeerd. Is toch stand 11 van de test modus dacht.
  2. Je bedoeld de grote ventilator aan de achterzijde toch? Krijg het toestel ook niet in de test modus. Bij elke stand in de test modus krijg ik E60
  3. De NTC heb vervangen. Bekabeling na gekeken. Is oke. Luchtkanalen en filters zijn proper. Ventilator draait heel soepel. Maar nog steeds E60 als foutmelding.
  4. Ik heb sinds vorige week de droogkast een paar keer gebruikt sinds de herstelling van de relais op de printplaat. Nu krijg ik bij het opstarten dadelijk code E 60 gevolgd door E62. Iets met het aansturen van de verwarming? Productcode van het toestel 91609620900
  5. Hier ben ik weer. Gisteren een machine gedroogd. Net wou ik nog wat drogen komt er foutmelding E60 dadelijk gevolgd door E62 op het display. Voedingsrelais voor verwarmingsunit defect??? En ik dacht dat het oke was? Kan het opnieuw een relais op de print zijn? Of de bedrading?
  6. Yes. Ze doet het. Blijkbaar duurt het wel even voor de compressor erin komt. Had de droogkast een 10 tal minuten gerust gelaten. Toen een gewoon programma gedraaid. Na het opstarten van de machine en een eerste keer draaien van de trommel duurt het ongeveer 6 minuten vooraleer de compressor erin komt. Nog even kijken of ze ook daadwerkelijk warmt. Maar dat denk ik wel. Maar ik denk te veel in de richting van een droogkast met een warmte element denk ik. Dit gaat sneller in werking.
  7. Waar bevindt deze zich ongeveer? Op de foto waar de cirkel staat misschien?
  8. Lampje, Met de beveiligingsschakelaar bedoel je de PTC die op de compressor zit. Deze heb ik vervangen. In bijgevoegde foto zie je hoe ik de lamp heb aangesloten. Tussen welke punten op de compressor kan ik nog meten? Had er een 4 tal bad handdoeken in zitten.
  9. Lampje, Meten is weten. Inderdaad. Ik had een testkabel gemaakt met een diff van 30mA tussen omdat ik in eerste instantie die aardlekfout steeds had. Hier was een kabelbreuk ontstaan. Door het meten kom je erachter he. Dus terug leven in de de droogkast. Het test programma gedraaid. wanneer ik van stand 5 naar 6 ga, heb nog steeds een lamp op de compressor zitten om te zien of er spanning komt, gaat deze een 3 tal seconden branden en daarna weer uit. Bij het laten lopen van een programma gaat de trommel eerst ongeveer een halve minuut rechtsom draaien, daarna stop deze even en bij het hernemen hoor ik de vertilator aan de achterzijde er ook in komen. Ik veronderstel dat dan de compressor ook moet beginnen draaien. Maar dat gebeurd dus niet. De deurschakelaar heb ik ook doorgemeten en deze is ok.
  10. Wat bedoel je juist met spanning van de spoel? Ik krijg niets meer op de print.
  11. IK heb de vier relais vervangen en mooi gesoldeerd. Alles mooi terug in elkaar gestoken. Nu is ze helemaal dood. Doet helemaal niets meer. Dat zijn toch de goede relais he. Op de oude relais is niet dadelijk iets te zien van een contact dat het wat te warm heeft het gehad.
  12. Ik heb even een nieuw foto gemaakt. De relais zijn er ondertussen af gesoldeerd. Ging zeer vlot. Nu nog wachten op de levering van de nieuwe.
  13. Ja de rest blijft draaien. Als ik het goed heb zitten op deze print 4 zulke relais. Powerrelais vervanger van Omron G2RL-1A-E-CF
  14. Het pompcompartiment heb ik schoongemaakt. Heb net de test met de lamp gedaan. Wanneer ik een programma selecteer gaat de lamp NIET branden. In het diagnose programma wanneer ik bij nr 6 kom gaat de lamp een 3 tal sec aan en dan weer uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...